Lataa netin käyttöaikaa

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 32 katselukertaa

https://www4.sonera.fi/lataus/lataa+saldoa

kyseiseltä sivulta ei ole nyt ainakaan kahteen viikkoon pystynyt ostamaan prepaid nettiin lisää käyttöaikaa, jos sitä on vielä jäljellä liittymässä. Onko tästä mitään inffoa missään, että meinaako kauankin jatkua. Se on vaikeaa mökiltä käsin ostaa lisää jos sen voi tehdä vasta netin sulkeuduttua...

1 kommentti

Hei Siivooja!

Kiitos viestistäsi. Sonera Easy Prepaid -nettiliittymiin on tehty muutoksia, joten joidenkin liittymien osalta nettikuukauden tilaaminen etukäteen ei toistaiseksi onnistu. Tästä ei ole erityistä infoa sonera.fi -sivuilla.

Jotta voimme tarkistaa liittymäsi tilanteen, lisäisitkö tämän Keskustelupalstan profiiliisi kyseisen Prepaid-nettiliittymäsi numeron ilman ensimmäistä nollaa. Numerosi ei näy muille Keskustelupalstan käyttäjille.

Ohje: Omat asetukset => Profiili => Asiakasnumeron kohdalle kirjoitetaan Prepaid-liittymäsi numero ilman ensimmäistä nollaa => Lähetä.

Mikäli liittymääsi joudutaan tekemään toimenpiteitä, tulee sinun toimenpiteiden jälkeen sammuttaa laitteesi vähäksi aikaa, jotta tehdyt toimenpiteet astuvat voimaan.

Vastaa