LPR Kaapelilaajakaista harapaisessa poikki?

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Alkoi tuossa jokunen tunti sitten. Ja älkää nyt jaksako sitä iänikuista ****** "Tee vikailmoitus", koska sen tekemisestä ei ole ollu koskaan mitään hyötyä.

Modeemina Cisco epc3010. Modeemissa palaa pitkään power, ds ja us valot, mutta online valo ei jää palamaan ollenkaan vaan pienen ajan päästä modeemi "starttaa" uudelleen ja aloittaa valojen sytyttämisen alusta. Tämä kierto on nyt jatkunut tähän mennessä yli kolme tuntia.

2 kommenttia

Tähänkö toi liittyy? Jos niin on taas korjaukset vähän tuttuun tapaan venähtäneet. Mitäänhän ei tietenkään ilmoiteta, jos korjaus on saatu tehtyä.

"Imatran kaapeli-tv-verkossa on vikaa Karhukallion alueella sekä kylpylän ympäristössä. Vika vaikuttaa sekä Soneran kaapeli-tv- että Laajakaista kaapeli -palveluihin.

Vika havaittiin 25.7.2013 klo 22 ja arvioitu korjausaika on 26.7.2013 päivän aikana. Korjaustoimenpiteet ovat parhaillaan käynnissä. "
Hei mursu99

Lisäätkö asiakasnumeron käyttäjätunnuksen profiiliin (Omat asetukset -> Profiili -> Asiakasnumero) niin pääsen tutkimaan, miltä liittymäsi näyttää.

Imatran alueella on kyllä tällä hetkellä laajempi vika ja sen korjaukset on edelleen käynnissä. Jos kuitenkin saat lisättyä asiakasnumerosi niin pystyn paremmin näkemään kuuluuko liittymäsi sen vaikutusalueeseen!

Vastaa