Lumia 610 ja MMS / Internet asetukset

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Minulla on easy prepaid micro-sim kortilla enkä saa millään datayhteyttä toimimaan. Olen yrittänyt saada asetuksia tekstiviestillä (minkä ilmeisesti ei pitäisikään toimia) sekä tuolla verkkoasetus-sovelluksella, mutta ei vaan toimi.

3 kommenttia

Hei subbo! Lumiassa asetukset ovat valmiina, joten niitä ei tarvitse tilata tekstiviestillä.

Jos nettiyhteys ei toimi, kokeilethan seuraavaa toimenpidettä:

Avaa puhelimen valikossa "Verkkoasetus" -> Operaattorin kohdalla pitäisi lukea Sonera, paina sitä -> Valitse esim. TeleFinland -> Käynnistä puhelin uudelleen -> Vaihda operaattori takaisin Soneraan -> Käynnistä puhelin uudelleen.
Olen kokeillut tuotakin, mutta silti ei vain toimi 😞
Mikäli tuokaan ei auttanut, voisit kokeilla päivittää verkkoastukset Marketplacesta.

Mene Marketplaceen -> näppää suurennuslasin kuvaa keskeltä alareunasta -> kirjoita hakukenttään VERKKOASETUS ja paina enter -> laite hakee Nokian verkkoasetuspäivityksen (maksuton) -> Asenna päivitys Lumiaan. Etsi laitteesta aakkoshakemistosta (2. aloitusivu) Verkkoasetus -kohta ja käy tarkistamassa, että valittu operaattori on Sonera -> Katkaise virta ja käynnistä uudelleen.

Jos netti ei tämänkään jälkeen toimi, sinun kannattaa ottaa yhteyttä Tekniseen Asiakaspalveluumme 0206 90101 (ma-pe klo 8-20, la 9-16.30) jotta ongelmaa voidaan tarkemmin selvittää.

Vastaa