Lumia 820 päivitys

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Mulle selvisi että Lumian voi päivittää ainoastaan wlanin kautta. Jos ei ole kotona wlania niin pitää mennä julkiseen tilaan päivittään. Etsin tietoa Soneran ja nokia sivuilta niin eipä löytynyt. Sitten soittamalla sain tietää. Soneran kaupassa kun edellisen kerran kävin päivittämässä, väittivät että usb:n kautta vois päivittää. Ei voi. JA Zune ei toimi Lumian kanssa,vaikka joka paikassa yrittävät niin väittää. Nokialta kerrottiin että ainoa tapa päivittää Lumia on wlanin kautta. AINOA! Elikkäs voisitte nyt jonnekin ohjeisiin laitta kissankokoisin kirjaimin että vain ja ainoastaan. Kun etsin tuota tietoa niin meni aikaa ja hermot kun väititte että usb:n kautta voi. Ja tietojen siirto käy ihan ilman mitään lisäohjelmia kun vetää vaan tiedostot sinne kirjastossa,kun laite vaan näkyy tietokoneen alla.

2 kommenttia

Hei mie10 !

Tällä hetkellä tiedotamme sivuillamme Windows Phone 7.8-päivityksestä, mutta se koskee ainoastaan malleja Lumia 610-, 710-, 800- ja 900-malleja. Nokian ja Microsoftin ohjeistus näistä on se, että päivitys ei vaadi WLANia.

Lumia 820:n (ja 920) päivityksestä löysimme tiedon, että todella ainoastaan WLAN-verkon kautta se onnistuu. Kiitos vinkistä, laitellaanpas tämä tietoon sivustollemme.
Miksihän minulle ei tule Lumia 820:een uusinta päivitystä eli 1232.5957.1308.00xx ?
Kun tarkistan päivitysten saatavuuden wlanin kautta, puhelin ilmoittaa, ettei uusia päivityksiä ole saatavilla ja puhelin on ajan tasalla.
Minulla on nyt versio 1232.2107.1241.xxxx puhelimessani.

Vastaa