Lumia ja navigaattori ulkomailla

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei!

Minulla on Lumia 800 ja olen epätietoinen voiko navigaattoria käyttää maksutta Virossa?
Entä jatkuvasti päällä oleva netti? Koituuko jotain lisämaksuja?

4 kommenttia

Moooi!

Lumiassa oleva Navigaattori on siitä hyvä, että voit ladata kartat valmiiksi ns. Offline-tilaan. Tässä tilassa voit ladata vaikkapa Viron kartat Suomessa Wifin (todennäköisin tapa) tai 3G-yhteyden yli (mahdollisesti, voi olla estetty) jo ennen matkaa. Näin Virossa et tarvitse edes nettiä vaan Navigaattori toimii ilman nettiäkin. Tietääkseni GPS:n käyttö on ilmaista. Eli jos vain kartat lataat ennakkoon, niin ei muuta kuin reissuun!
Hei huhtsar67!
Voit käyttää Virossa ollessasi kännykälläsi myös tiedonsiirtopalveluita, kuten navigaattoria, samoin kuin kotona ja netin hinta pysyy aisoissa käyttökaton ansiosta.

Maksutonta tiedonsiirto ei ulkomailla ole, mutta edullista kyllä. Peruskäyttäjän datapaketilla päivän enimmäishinnaksi tulee 3,99€ ja isompien datapakettien kohdalla netin enimmäishinta päivää kohti on 6,99€. Voit tutustua tarkemmin hinnastoon Netti ulkomailla -sivullamme.
Ok, eli mitään lisäkuluja ei siis tule siitäkään, että nettiyhteys on jatkuvasti päällä?
huhtsar67:

Netinkäytön hinta ei voi ylittää ilman omaa suostumustasi päivän käyttökattoa. Huomio kuitenkin, että netin ollessa jatkuvasti päällä voi tiedonsiirron määräkin tulla suureksi ja näin päivän raja voi tulla yllättävästi vastaan.

Vastaa