Macbook + Zyxel P600 Wlan. Pätkivä yhteys/hidas internet

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 1 katselukerta

Hei..!

minulla on 24mb internetyhteys Zyxelin p-600 Modeemilla. Ongelma on se että kun käytän wlania Macbookin kanssa yhteys toimii erittäin hitaasti vähän väliä, ja katkeaa hetkeksi. Silloin kun netti katkeaa, kone ei myöskään automaattisesti yhdistä uudelleen wlaniin vaikka yhteys löytyy, vaan se täytyy itse käydä joka kerta liittymään verkkooni, onko tähän ratkaisua? suuret lataukset ovat suorastaan mahdottomia, etenkin kun se tapahtuu niiiiin hitaalla nopeudella.
olen juuri päivittänyt käyttöjärjestelmäni ja yritin päivittää modeemia mutta en löytänyt mitään googlesta, ainakaan macille, eikä ohjekirjastakaan ole apua.

Internetin selaus on hyvin hidasta, vaikka ei ole mitään muuta ohjelmaa/laitetta syömässä nopeutta. Latausnopeudet ovat huipussaan kun netti toimii, mutta varsinainen selaus on hyvin takkuista suurimman osan ajasta.


-Olen suojannut Wlanin joten sitä ei pitäisi muut pystyä käyttää. suoraan johdolla modeemiin yhdistäessä en ole saanut toimimaan, en oikeen halitse Os X:n asetuksien säätelyä.

-DSL valo palaa koko ajan, muut valot vilkkuvat aika vauhdilla.

-PS3 toimii erinomaisesti johdolla/wlan, ja myös psp wlanilla.


eli lyhyesti, Kuinka saan Macbookin toimimaan Wlanissa Pätkimättä luvatulla nopeudella, ja saako macin AirPortin kirjautumaan automaattisesti takaisin online tilaan?

1 kommentti

Mac -käyttöjärjestelmän vaatimien asetuksien osalta en valitettavasti osaa neuvoa tarkemmin. Tässä asiassa keskustelupalstan muut Mac-käyttäjät voivat pystyä paremmin auttamaan. Zyxel-laitteen päivitykseen liittyen voit kuitenkin löytää apua Zyxel-laitevalmistajan tuki-sivuilta.

Ongelma rajoittuneen jollain tapaa Macbookin asetuksien tai sen langattoman verkkortin puolelle, jos yhteys toimii tällä hetkellä hyvin wlanin kautta PS3 ja PSP-laitteillasi.

T. Sami
Sonera Asiakaspalvelu

Vastaa