Määräaikainen sopimus myyty, vaikken halunnut

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Hei!

Minulla on Sonera 4G nettitikku, jonka ostin viime tammikuussa. Minä pyysin vartavasten sellaista sopimusta, joka ei ole määräaikainen, sillä oli mahdollisuus, että muutan asuntoon, jossa on netti valmiiksi. Nyt kävi niin että muutan asuntoon, jossa on Soneran netti valmiiksi. Katsoin ostamani tikun sopimusta ja sehän olikin määräaikainen 24kk! On turhauttavaa, sillä monta kertaa varmistin, ettei kyseessä ollut määräaikainen sopimus ja myyjä sanoi, ettei ole ja sinisilmäisenä kirjoitin sopimuksen. Miksi siis sopimuksessa tällä hetkellä lukee niin ja jos minulla on määräaikainen, niin onko mitään mahdollisuutta purkaa sopimusta, kun on tällainen tapaus kyseessä?

1 kommentti

Hei maruko! Jos teit meidän kanssa Liikkuva laajakaista -sopimuksen, johon tuli nettitikku mukaan, on sopimus aina määräaikainen, 12 kk tai 24 kk. Määräaikaisuuden täytyy tulla myyntitilanteessa selväksi joten on ikävä kuulla, mikäli näin ei tapahtunut.

Mikäli nettitikulle ei tule olemaan enää tarvetta muuttosi jälkeen tai käyttötarve on vain satunnaista, ehdotan että päivität liittymääsi esimerkiksi Liikkuva Netti Startti -paketin, jolla saat käyttää nettiä 2 Gt/kk ja maksat siitä vain 5,90 €/kk. Silloin nettitikku olisi edelleen käytettävissäsi vaikkapa silloin, kun lähdet matkoille. Olisiko tämä sopiva ratkaisu? Nettipaketin päivityksen voit tehdä Omilla Sivulla.

Jos haluat kuitenkin purkaa määräaikaisen sopimuksen, jätä meille soittopyyntö niin olemme sinuun yhteydessä. Voit tutustua määräaikaiseen laitesopimukseen ja sopimuksen purkamiseen tästä.

Vastaa