Mikä modeemi toimii Koti-TV:n kanssa

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

En huomannut mistää listaa, jossa olisi lueteltu ne modeemit, jotka toimivat palvelussa parhaiten. Jos sellainen on niin voisitteko linkata tähän. Meikällä on ollut alusta asti noita pätkimisongelmia palvelussa ja ongelma on kaiketi modeemini sekä se etten ilmeisesti osaa säätää sitä (jos on edes säädettävissä) oikein. Helpoin ratkaisu on mennä kauppaan ja ostaa uusi mutta mikä?

2 kommenttia

Koti TV:n kannalta paras vaihtoehto ADSL-modeemiksi olisi Thomson-palvelureititin, mutta sen käyttö vaatisi verkolta Koti TV:n multicast-lähetyksen tukea ja sitä ei liittymäsi alueen verkossa ole.

Unicast-verkoissa Koti TV:n liikenne on saman arvoista eli tulee "samassa putkessa" muun dataliikenteen kanssa, joten parhaiten runsasta liikennettä välittävä ADSL-modeemi on paras myös Koti TV:n toiminnan kannalta.

Mikä sitten olisi paras modeemi? Tälle keskustelupalstalle kirjoittavat pääasiassa vain sellaiset käyttäjät, joilla on jotain ongelmaa laajakaistayhteyden kanssa. Sama pätee Vikapalveluun tuleviin soittoihin. Enemmistön ääni jää kuulematta eikä meille pääse syntymään kuvaa esimerkiksi siitä, mitä ADSL-modeemia tyytyväisimmät Koti TV -asiakkaat käyttävät unicast-verkkojen alueilla.

Pari useasti esille tullutta asiaa Koti TV:n ja ADSL-modeemin ongelmista:
- Zyxel P-660HW-D1 on oletuksena reitittävä, mutta toimii yleensä paremmin siltaavana Koti TV:n kanssa.
- Joissakin TeleWell TW-EA501 ja TW-EA510 -versioissa modeemi on vaatinut firmware-päivityksen, että Koti TV on alkanut toimimaan.

Tähän ketjuun olisi hienoa saada palautetta sellaisilta Koti TV -käyttäjiltä, joilla palvelu on pelannut hyvin muulla kuin Soneran lähettämällä Thomson TG784 tai TG789vn -palvelureitittimellä.
OK. Mulla on A-linkin modeemi.

Ajattelin josko ns. mediareitittimestä olisi apua http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores ... Id=3101711

On vain kovin kiusallista, kun ei tietokoneella voi lähettää dataa verkkoon ilman, että olohuoneessa tv pätkäisee

Vastaa