Mikä palvelu

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 63 katselukertaa

Haluan tietää tarkemmin mikä laskussani olevan palvelupuhelu on; no 070003355 nimi ESOTV
Ajanvietepalvelut??? Mikä se on siis tarkemmin?

3 kommenttia

Hei 0447773600,

Puhelinnumero ja nimi viittaa maksulliseen TV-tietovisailupalveluun Tiedä ja Voita.

http://tiedajavoita.com/index.php?page=rules

Yhtiö: Stage1 Ltd., Márvány utca 17, 1012 Budapest, Unkari on kilpailun tuottaja, tekninen järjestäjä, kilpailulinjan ylläpitäjä ja palkintojen maksaja.

Ohjelma: Peliohjelma nimeltä Tiedä ja Voita

TV-yhtiö: Nelonen Media on TV-yhtiö, joka esittää ohjelman jaksot Nelonen, LIV ja JIM televisiokanavilla. Nelonen Media ei ole kilpailun tuottaja, tekninen järjestäjä, kilpailulinjan ylläpitäjä tai palkintojen maksaja.

Kilpailulinja: Kilpailulinja numerossa 070003355 (hinta 1,92€ / puh + pvm).
Hei,

Minulla oli viimeisimmässä laskussa kuuden noin 30 sek kestäneiden puheluiden laskutus. Puhelut oli soitettu laskun mukaan samaiseen ESOTV limited-numeroon 070003355. En ole soittanut tällaisia puheluita, en ainakaan tietoisesti. Puhelimeni lokissa tällainen puheluiden sarja näkyi, mutta en todellakaan ole tietoisesti soittanut tuollaiseen numeroon. Tällaista ei ole ollut ennen, eikä tapoihini kuulu soitella mihinkään tietovisoihin, outoihin numeroihin, kilpailuihin tms.

Mistä/miten tällaiset puhelut voivat tulla? Voiko tällaisiin numeroihin laittaa jonkun eston päälle? Onko asiakkaan pakko maksaa tällaisia?
Hei Ann68!

Jos puhelimessakin näkyy samainen sarja, niin puhelut on soitettu. Näyttää että kyseiseen ohjelmaan olisi osallistuttu 6 kertaa(10minuutin sisään). Oletko varma ettet ole soittanut? onko mahdollista että joku muu on soittanut ja käyttänyt puhelintasi?

Vastaa