Miksi tallennuksia ei voi katsoa?

  • 11 December 2014
  • 8 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Yritin katsoa viimeisen "24" -jakson tallennuksista, mutta ei käynnisty. Tulee teksti: "Videontoistovirhe Käynnistämässäsi ohjelmassa on virhe...plaaplaaplaa".
Ei näy vanhemmatkaan tallennukset, joita olen katsonut jo aikaisemmin. Missä mättää?

8 kommenttia

Kunniamerkki +16
Kokeilisitko käynnistää laite uudellee kunnolla / resetoida?

Toimiiko netti normaalisti ja IPTV?
Olen käyttänyt virtapiuhaa irti, kytkenyt uudelleen painaen samalla kaukosäätimen MENU -nappia(Motorola 1853), ei auta. Yrittäessä katsoa tallennetta, ensin tulee tuo aiemmin mainittu viesti, sitten: " Huomio, Yritit valita kanavan, jota ei ole kanavalistalla"
IPTV -kanavat näkyy ja nettiyhteys toimii.
Viikko pari sitten oli joku boksin päivitys, silloin katosi IPTV -kanavat, mutta palautuivat tuolla sammutus/käynnistys/MENU -näppäin operaatiolla.
Kunniamerkki +16
Eipä tässä muuta auta kuin odotella ja katsoa jos Soneralta tulee vastaus huomenna. 24 Lontoo näet ainakin Sonera Viihde netissä ja mobiilissa 7pv:n ajan ohjelmakirjastosta.
Katsoin jo Katsomosta. Ovatko nuo mainitsemasi palvelut ilmaisia? Mites hyvitykset jos maksamani palvelu ei toimi kuten sovittu?
Kunniamerkki +16
Sonera Viihde netissä ja mobiilissa oleva palvelun käyttäjätunnusten luonti on ilmainen. Tällä hetkellä Soneralla on teknillinen ongelma ollut palvelun kanssa ollut.

Voit katsoa vapaasti ohjelmatarjonnan http://www.soneraviihde.fi

Tunnukset luodaan Sonera Viihde käyttäjille Omilta sivuilta Sonera tunnuksilla. Huom! Ei laajakaista tunnuksella, joka on muodossa matti-2.

Sonera Viihde ja Sonera Viihde netissä ja mobiilissa on kaksi eri palvelua.

Käyttämäsi paketit jotka olet tilannut Sonera Viihteeseen, on mahdollista tilata Sonera Viihde netissä ja mobiilissa palveluun veloituksetta.
Hei Puolituttu!

Kun käytät virtajohtoa irti ja kytket takaisin, ala näpyttämään INFO painiketta niin kauan että tulee Firmware configuaration menu.

Kuvalliset ohjeet löydät TÄSTÄ.

Mikäli ei tuon resetoinnin jälkeen toimi, suosittelen olemaan suoraan yhteydessä vikapalveluun.
Kiitos tuosta ohjeesta vaikkakaan siitä ei ollut apua. Tallennuksia voi tehdä, mutta niitä ei voi katsoa. Pitänee tallentaa futiksen mm -finaali luotettavalle VHS -videolle.
Alkoi toimimaan jostakin syystä. Resetoin modeemin, revin piuhoja ja niin poispäin.

Vastaa