Milloin laitteet toimitetaan?

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Hei,

Olen saanut tilausvahvistuksen ja erilaisia käyttäjätunnuksia ja PIN-koodeja taloyhtiön Kodin Netti Valokuitu-liittymään liittyen. Asennus on viestien mukaan huomenna maanantaina 27.10. klo 8-20 välisenä aikana.

Ohjesivujenne mukaan laitteet tulisivat ennen asennusta, jolloin ne voidaan jättää päälle asentajan tehdessä kytkentää. En ole saanut minkäänlaista ilmoitusta laitteiden saapumisen ajankohdasta postin kautta tai muutoin. Onko kaikki mennyt ok, ja milloin laitteiden toimituksen ja asennuksen pitäisi oikeasti tapahtua?

t. Veksi

5 kommenttia

Hei vepsi3son5!

Käytkö korjaamassa tuon asiakasnumerosi tuonne profiilitietoihin niin katsotaan missä mallissa laitteiden lähetys on. Asiakasnumerossa on 10 numeroa ja se täytyy antaa ilman välilyöntejä jotta näemme sen kokonaisuudessaan. Huikkaatko tänne kun olen numerotiedon korjannut niin tiedetään katsoa toimituksen tilanne.
Kiitos vastauksesta!

En löydä asiakasnumeroa mistään saamistani lukuisista sähköposteista ja tekstareista. Aiemmin profiilissani Asiakasnumero-kohtaan olin kirjoittanut tilausnumeron, koska niin oli jossain viestissä neuvottu toiselle vastaavassa tilanteessa olleelle asiakkaalle. Vaihdoin kohtaan nyt liittymänumeron ilman väliviivaa, koska niinkin oli neuvottu toisena vaihtoehtona. Kerrottehan, mikä sinne pitää laittaa ja millä tavalla, ellei asiakasnumeroa löydy.

Tänään olen saanut Soneralta viestin, että liittymä on asennettu. Tieto laitteiden toimituksesta siis on vielä saamatta.
Laitoin sinulle tekstarilla Postin seurantakoodin. Tuliko perille? Laitteet ovat sen mukaan jo noudettavissa 🙂
Hei, nyt sain tekstarin Soneran aspasta, siinä on Postin lähetystunnus. Kiitos nopeasta vastauksesta! Olisi tietysti ollut hyvä tietää etukäteen, milloin lähetys on lähtenyt tai ainakin jos on tullut jopa perille.

No niin, Postin sivuilla näkyy että tekstari olisi lähetetty mulle 22.10. Sellaista ei ole jostain syystä minulle kuitenkaan saapunut.
Jes, hyvä jotta tuli perille! Postikin on sen lähetystunnuksen mukaan laitellut saapumisilmoitusta jo jokin aika sitten, mutta se viesti ei ilmeisesti ole tavoittanut.

Nyt ei muuta, kun pakettia noutamaan :)

Ihanaa syksynjatkoa sinne!

Vastaa