Milloin Spotifyn kuuluisi päivittyä Premiumiin?

  • 11 December 2014
  • 8 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Aktivoin Soneran Spotify-edun pari tuntia sitten. Spotify on silti edelleen Free-tilassa, vaikka kirjauduin ulos ja jopa asensin Spotifyn kokonaan uudelleen koneelle.

Edun kytkentäsivulla lukee "Huom! Spotify Premium -palvelun onnistunut aktivointi tulee näkyviin viiveellä. Teethän tilauksen vain kerran." Mutta kuinka kauan aktivoinnissa kestää? Tunteja vai päiviä?

8 kommenttia

Samaa on tässä ihmetelty jo useampi päivä. Kävin aika lailla samantien asiasta sähköpostitse kuultuani tuon Spotifyn kytkemässä päälle ja tuli tuo sama "pienellä viiveellä"-ilmoitus tuli, mutta eipä ole Spotify-tili premiumiksi päivittynyt.
Hei Kooper ja Norau!

Viive on yleensä ollut enemmän tunteja kuin päiviä, joten jos tunnukset ei vieläkään toimi, niin tilaus on jäänyt jumiin. Asia saadaan kyllä korjattua, mutta siihen tarvitaan vähän tarkempia tietoja. Laitatteko tarkemmat yhteystiedot ja spotifyn tiedot tulemaan facebookin privaviestinä meille, niin pääsemme aktivoimaan tunnuksia mahdollisimman nopeasti? Linkki löytyy allekirjoituksessa.
Moi Henry.

Kiitos vastauksestasi!

En ole Facebookissa, joten en voi tuolla tavalla oikein nyt toimia. Olisiko tähän jotain muuta keinoa, esim. sähköposti?

Vastauksesta kiittäen jo etukäteen,
- K
Kiitos vastauksesta. Pistin Facebookissa viestillä joitain yhteystietojani, toki en ihan ymmärtänyt mitä kaikkea kuului pistää.
Hei. Lähetin maanantaina tietoni Soneran Facebookiin viestillä, eikä mitään ole tapahtunut. Olisiko millään mahdollista saada Premium aktivoitua lauantaihin (ylihuomiseen) mennessä? Tarvitsisin sitä silloin.
Hei Norau! Huomasin, että Spotify on lisätty liittymälle. Onko asia siis jo kunnossa?
Hei, asia selvisi, anteeksi myöhäinen vastaus. Ongelma oli tosiaan se, että olin mennyt Facebookin kautta Spotifyyn, eikä sitä linkitystä saanut enää pois. Tein uudet tunnukset ja päivitys toimi heti.
Hei Norau! Hienoa että sait homman kuntoon :)

Vastaa