Missä musiikkikanavat?

  • 11 December 2014
  • 20 kommenttia
  • 24 katselukertaa

Olen ihmetellyt, miksi Soneran kaapelissa on vain 1 maksullinen musiikkikanava (VH-1). Ja senkin saa vain Surf-paketin yhteydessä. Näin musiikkikanavien ystävänä toivoisin, että Sonera tarjoaisi musiikkikanava-paketin, jossa voisi olla mm. tuo VH-1, VH-1 classic, MTV Music, MTV Dance, MTV Hits ja MTV Rocks. Se ois oikein viihdyttävä paketti. Huom. DNA:lla tämmöinen paketti on! Ja kohtuulliseen kk-hintaan vieläpä.

20 kommenttia

batonki: Olen laittanut palautetta kanavapakettivastaavallemme toivomastasi musiikkipaketista.
Toiveeseesi musiikkipaketista on helppo yhtyä. Muihin palveluntarjoajiin verrattuna Soneralla on kehno tarjonta musiikkikanavapuolella. VH1, VH1 Classic, MTV Hits, MTV Music, MTV Dance, MTV Rocks, siinä oli kieltämättä kelpopaketti.
Tänään verkkoon on näemmä ilmestyneet vh1 classic, mtv dance, mtv hits, mtv music ja mtv rocks kanavat. milloin ovat tilattavissa, millaisin ehdoin ja mihin hintaan?
Luulin aluksi, että huijasit. Tarkastin tietysti heti asian ja totta tosiaan ne ovat ilmestyneet kanavalistaan. Nyt vaan sitten nettisivuille tietoa paketista. Toivottavasti ovat siis tilattavasti yhdessä paketissa.
Musiikkikanavatarjontaan on tulossa kevään aikana muutoksia. Kannattaa seurata http://www.sonera.fi/tv/ -sivustoa tämän suhteen.
Tanja kirjoitti:
Musiikkikanavatarjontaan on tulossa kevään aikana muutoksia. Kannattaa seurata http://www.sonera.fi/tv/ -sivustoa tämän suhteen.

mitä tuo "kevään aikana" tarkoittaa? huomista? kanavalistallahan nuo uudet musakanavathan on olleet torstaista asti.

edit: ei tarkoittanut maaliskuun alkua. äsken soitettuani asakaspalveluun ei siellä tiedetty uusista musiikkikanavista mitään eli menee varmaan jonkin aikaa ennenkuin tulevat myyntiin.
Olisikohan tämä musiikkikanavapaketti tulossa kenties myyntiin jo huhtikuun alusta? Kanavat ovat olleet kanavalistalla jo yli kuukauden. Kovasti odotellaan...
MisterX kirjoitti:
Olisikohan tämä musiikkikanavapaketti tulossa kenties myyntiin jo huhtikuun alusta? Kovasti odotellaan...


Musiikkikanavapaketteja etsiessä hinnastoista tuli tällainen Sonera-sivu vastaan:

http://www.sonera.fi/tv/musiikki

jossa on seuraavat mainosvirkkeet:

"Nyt saat Spotify Premiumin + Musiikki-kanavapaketin yhdellä kuukausimaksulla!"

"Tarjoamme Spotify-musiikkipalvelusta Premium-version, jossa on paljon mahtavia etuja Spotifyn ilmaisversioon nähden."

"Musiikki-paketissa MTV Music, MTV Rock, MTV Dance, MTV Hits, Vh1 ja Vh1 Classic. Lisäksi keikkavideoita, artistiuutisia ja blogeja!"


Nyt kun Spotify on karsimassa ilmaisversionsa käytettävyyttä, tällainen kanavapaketin ja Spotify Premiumin yhdistelmä kiinnostaa kyllä, varsinkin jos kanavapaketin saa näkyviin kaapeliin. Toiv. vain kanavapaketin kuukausihinta olisi jpa alle kahdessakympissä (Spot.Prem. vienee kympin siitä).
Joo, löysin saman sivun sattumalta jokunen viikko sitten. Suoraa linkkiähän sinne ei ole Soneran nettisivuilta, joten se ei liene vielä virallista tietoa. Itse toivon, että musiikkipaketti tulee myyntiin myös ilman Spotifyita, koska itse en tee sillä mitään. Hinta olisi silloin varmaankin alle kympin, ainakin kun katsoo muiden palveluntarjoajien vastaavia paketteja. Ihmetyttää vaan, miksi paketti ei ole tullut edelleenkään myyntiin, kun mainitut musakanavat ovat olleet kanavalistalla jo pari kuukautta. Voisiko joku sieltä Soneran puolelta vaikka vähän valottaa, koska kanavat ovat tulossa myyntiin?
Odotella saatan, että saisi kotitv puolellekin nuo musiikkikanavat mukaan.
Spotifyllä en kyllä tee yhtikäs mitään.. Toisaaltaan, on nytkin surf paketista yli puolen tusinaa kanavaa poistettuna kanavalistalta..
Tanja kirjoitti:
Musiikkikanavatarjontaan on tulossa kevään aikana muutoksia. Kannattaa seurata http://www.sonera.fi/tv/ -sivustoa tämän suhteen.


Nyt eletään jo pitkällä toukokuuta eli varmaan hiljalleen ovat kanavalistalle HELMIKUUSSA lisätyt uudet musakanavat (Vh1 Classic, MTV Rocks etc.) tulossa myyntiin. Tämän on luvattu tapahtuvan kevään aikana sekä täällä keskusteluissa, että asiasta kysyessäni asiakaspalvelusta. Hienoa olisi, jos tähän viestiin tällä kertaa vaikka vastattaisiinkin siellä Soneran päässä.
Ja nyt on jo elokuu eikä kanavia (VH1 classic, MTV-kanavat) vieläkään(?) saa edes uuteen Mix pakettiin, jonne ne sopisivat mainiosti. Mikä maksaa?
Kiinnostaisi kanssa tietää miten saa ja koska, ja imo loistavaa matskua korvata noita tuubakanavia surf-nipusta joillain noilla.
Onko viestiketjussa mainitut, pian vuoden päivät kanavalistallanne "turhaan" olleet musiikkikanavat (Vh1 Classic, MTV Rocks jne.) tulossa myyntiin esimerkiksi Sonera Mix -pakettiin tai johonkin muuhun pakettiin? Miksi kanavien myyntiin tulo on kestänyt lupauksista huolimatta näin pitkään?
Hei kaikki! Musiikkikanavista on laitettu jälleen kyselyä eteenpäin. Palaamme asiaan heti lisätietoa saatuamme.
Onko vieläkään tietoa musiikki-kanavien saatavuudesta??
15kk kestänyt. Eiköhän vielä mene toiset 15kk.
Hei,
Musiikkikanavien aikataulusta ei ikävä kyllä vieläkään ole tarkkaa tietoa. Ilmoittelemme Soneran sivuilla, kun musiikkitarjonta laajenee.
[quote="Mia"]Hei,
Musiikkikanavien aikataulusta ei ikävä kyllä vieläkään ole tarkkaa tietoa. Ilmoittelemme Soneran sivuilla, kun musiikkitarjonta laajenee.


Hei.
Eikö vieläkään tietoa musiikikanavista??
Moi ky3108 ja muut,

pahoittelen, että joudumme myymään edelleen eioota 😞 Kanavat Vh1 Classic ja MTV Rocks eivät enää pitäisi kanavalistoillamme olla. Mikäli tilanne muuttuu, tiedotamme asiasta varmasti hyvin kuuluvasti sonera.fi -sivuilla.

Vastaa