Mistä löydän vanhat sähköpostit

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 3 katselukertaa

Käytössä on "WIN7 tietsikka". Huollossa joutuivat koneelle asentamaan uudelleen käyttöjärjestelmän. Sain ohjeen Microsoftilta ladata sähköpostiohjelman uusiksi, mutta mistä löydän Liveen jemmaan jättämäni vanhat saapuneet ja lähteneet sähköpostit? Soneran webmailistakaan niitä ei löydy, eikä ne ole palautuneet Windows Liven sähköpostiinkaan. Voisinko saada selvät toimintaohjeet mistä ne löytyvät, kiitos.

1 kommentti

Hei Marilii2,

Mikäli viestejä ei ole webmailin puolella enää tallessa, niin kuulostaa siltä että sinulla on sähköpostiohjelma ollut aiemmin POP3 tilinä käytössä. Tuolloin sähköpostiohjelma on hakenut viestit palvelimelta pois ja ne ovat olleet ainoastaan koneen sähköpostiohjelmassa.

Asenneettiinko käyttöjärjestelmä koneeseen uudelleen samalle kovalevylle kuin aiemmin, vai vaihdettiinko kovalevy samalla. Jos kovalevy vaihdettiin, niin viestit voivat olla siellä vielä tallessa.

Jos kovalevyä ei vaihdettu ja käyttöjärjestelmä asennettiin vain uudelleen, niin tuolloin viestien palautus ei enää todennäköisesti onnistu, ellet ole niistä tehnyt erillistä varmuuskopiota.

Vastaa