Miten saan nollattua F-secure tilauksen?

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 5 katselukertaa

Eli ostin uuden tietokoneen ja nyt pitäs saada asennettua f-secure. Ei onnistu uuteen laittaa kun ohjelma on jo kolmessa koneessa. Herjaa että anna voimassa oleva koodi tai nollaa kaikki käytetyt tilauskoodit. Mitenköhän tuon sais nollattua?

1 kommentti

Sonera Tietoturva -palvelu on mahdollista asentaa kolmelle eri tietokoneelle yhdellä lisenssinumerolla.

Jos olet käyttänyt jo ennestään kaikki kolme tietoturva-asennusta ja haluat asentaa ohjelman uudelle tietokoneelle samalla lisenssinumerolla, varmista että palvelu jää yhtäaikaisesti käyttöön vain kolmelle koneelle poistamalla tarvittaessa ylimääräinen asennus. Jos tarvitset tietoturva-palvelun yli kolmelle tietokoneelle, kauttamme on mahdollista hankkia lisälisessi Sonera Tietoturva -ohjelmalle, joka mahdollistaa kolmen lisätietokoneen suojaamisen.

Sonera Tietoturva -ohjelman lisenssinumero on mahdollista resetoida meidän vikapalvelumme kautta. Jos tietokoneellasi on asennettuna Sonera Internet Avustaja -ohjelmisto, saat yhteyden vikapalveluumme helposti Internet Avustajan chat-palvelun kautta. Juuri tämän tyyppinen toimenpide hoituu näppärästi chat-palvelun kautta.

T. Sami
Sonera Asiakaspavelu

Vastaa