MM-kiekkopaketin (MTV Total) tilaaminen

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Moi!

Tilasin tuon otsikon paketin "toistaiseksi" voimassa olevalla sopimuksella.
Tilauksen jälkeen ei ole tullut minkäänmoista vahvistusta sähköpostiin.

Hoidetaanko tilaukset jollain automaatilla vai manuaalisesti eli koska Vappupäivänä n klo 11 tilatut kaapelikanavat pitäisi olla katseltavissa? Aiemmin tilaamani SoneraViihde -puolen kanavat ovat mielestäni jo auenneetkin ihan tunnin sisään tilauksesta...

Miten voin tietää, onko tilaus 'mennyt perille' vai ei?

** Update **

Tilauspalvelusta selkisi puolen tunnin jonotuksen jälkeen 2.5. päivällä, että tilauksestani ei tiedetty missään mitään - oli mennyt bittiavaruuteen, eikä syytä voi kai kuin arvailla. Homma onnistui puhelimitse ja nyt kanavapaketti näkyy.

Ihmettelen, kun tällä Kaapeli-TV -osastolla ei ole kukaan vastannut yhteenkään ihmettelyyn/kysymykseen tämän eilisen ihmettelyni jälkeen - mahtaako kaapelitv-osastovastaava olla lomilla vai missä...??


Näyttäisi olevan hyvin vaikeaa saada pikapikaa vastausta yhtään mihinkään - mitään väylää pitkin... Ihme, että suomalaisilla operaattoreilla on jatkuvasti varaa kiusata asiakkaitaan onnettomien yhteyksien päässä toimivalle - sinänsä asialliselle asiakaspalvelulle...

1 kommentti

Hei DigiHate!

Mukava kuulla että sait asian lopulta hoidettua. Ikävämpi homma ettei tilaus jostain syystä ensimmäisellä kerralla onnistunut. Näinhän se ei saisi mennä. Täällä keskustelupalstalla on ollut pikku ruuhkaa joten siksi vastaus on viivästynyt. Hyvä kuitenkin että kanava näkyy sinulla nyt!

Vastaa