MMS ASETUKSET

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 2 katselukertaa

Hei

Minulla olisi semmoinen asia kun MMS viestit.
Isälläni on ollut ongelmana se, että hän voi lähettää mms viestejä, mutta ei vastaanottaa. Tulee aina se viesti "mene osoitteeseen ja katso mms viestisi".

Itse olen aika hyvä tietoinen tekniikan suhteen, mutta tää on itselle myös uutta. meillä molemmilla on Samsung Galaxy S2 puhelimet ja soneran liittymät.

Minulla toimii kaikki niinkuin pitääkin, mutta isälläni tosiaan ei toimi.

olen katsonut kaikki hänen asetuksensa läpi, ja katsoin että kaikki asetuksen on samat kun minulla.

Tein siis muutokset hänen puhelimeensa, mutta ei kuitenkaan MMS viestit tule hänelle perille. Onko tämä vika sitten jossain muualla?

Isälläni oli vanhempi 90luvulta oleva sim-kortti joka vaihdettiin uuteen korttiin, ja tästä huolimatta ei toimi.

Ollaan käyty soneran pisteessä ja siellä henkilökunta tilasi asetukset puhelimeen, mutta hekään ei saanut sitä toimimaan.

Onko teillä tietoa tälläisesta ongelmasta?

1 kommentti

Hei Kentsu90!

Kuullostaapas omituiselta. Yleensä jos tosiaan sim kortti on vanha, voi mms viesteissä olla ongelmia. Jos kortti on kuitenkin vaihdettu, pitäisi viestit kyllä toimia.

Osoitteesta http://www5.sonera.fi/ohjeet/MMS-_ja_in ... t_(Android)?someid=some4371 voit vielä tarkistaa että asetukset ovat oikein.

Lisäisitkö vielä varmuuden vuoksi isäsi asiakasnumeron tuonne käyttäjätunnuksen profiiliin niin katsotaan ettei täältä ole mitään ohjauksia viestikeskukseen.

Vastaa