Mobiiliviihde pätkii ja hidastelee

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 1 katselukerta

Hei,

mikäköhän voisi olla syynä, kun applen ipadilla soneraviihdettä katselen (wlan yhteys), niin erityisesti maksukanavat takkuavat, itselläni siis MTV Total paketti. Kanavat käynnistyvät hitaasti, kanavien kuva ja ääni katkeaa pitkiksi ajoiksi, kuvanlaatu voi olla hetken aikaa ok, mutta menee välillä pitkiksi ajoiksi pikselimössöksi.

Ilmaiskanavat toimivat vikkelämmin, mutta nekin takkuilevat jonkin verran.

Jos katson vaikka Yle Areenaa, Netflixiä tai vastaavia sovelluksia, niin ongelmia ei ilmene. Onko Soneraviihde vaan älyttömän raskas sovellus vai mistä takkuaminen voi johtua? Ipad näyttää wlan yhteyden nopeudeksi noin 15mbs.

Toimiiko muilla käyttäjillä Soneraviihde mobiili kuin luotijuna?

6 kommenttia

Hei jporiseva,

Oletkos testannut tietokoneella soneraviihde.fi sivuston kautta, että esiintyykö noilla samoilla kanavilla vastaavaa ongelmaa vai toimiiko sitä kautta normaalisti?

Mikä iPad versio sinulla on käytössäsi ja onhan siihen asennettu viimeisimmät ohjelmistopäivitykset?
Hei,

Sama ongelma muutaman viime päivän aikana. Varsinkin HBO Nordic pätkii ja on lähes katselukelvoton (muita en ole juurikaan katsellut). Olen testannut sekä tietokoneelta, iPadiltä sekä mobiilista ja sama ongelma. Kaikki muut palvelut toimivat moitteettomasti kuten Netflix. Ja nettiyhteys näyttää noin 18Mbit/s.

Katseluajankohdat ajoittuvat iltaan n. klo 20 eteenpäin.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16
Oiskohan Soneralla palvelimet hieman tukossa?
Hei heilio,

Pätkiikö tuo HBO livekanavilla, ohjelmakirjaston kautta vai molemmissa? Oletko testannut että onko tuota ongelmaa jos vaikka päivemmällä yrittää katsella?

Jos tuo on ohjelmakirjastossa esiintyvää ongelma, niin osaisitkos sanoa sieltä pari ohjelmaa esimerkiksi missä olet tuota huomannut.
Ei toimi täälläkään. Hbo:lta olen katsellut True detectiveä eli ohjelmakirjastosta sarjaa ja tökkii niin julmetusti, kelaus ei onnistu, play-nappulasta ei tapahdu mitään vaan jumahtaa, kuva välillä pysähtyy pitkäksi aikaa mutta puhe jatkuu jne.. Sovellus kaatunut monta kertaa kesken kaiken, kuva on suttuista ja välillä vaan pieneksi hetkelsi skarppaantuu. Vielä viikko-pari sitten toimi normaalisti kun tuon sarjan neljö ensimmöistä jaksoa katselin.
Olen asentanut sovelluksen uudestaan, käynnistellyt modeemia uusiksi mutta mikään ei auta. iPad käytössä itsellä.
Hei koukku,

Minkä yhteyden yli olet mobiiliviihdettä käyttänyt? Käytätkö kiinteän yhteytesi yli vai mobiilinetillä?

Mikä iPad versio ja IOS versio sinulla on käytössäsi?

Vastaa