Motorola Vip 1903

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Hei, tilattiin sonera viihde ja asennuksen jälkeen selvisi vasta, ettei digiboksi sisällä kovalevyä. Tilattiin uusi digiboksi ja samalla myös tuo langaton systeemi. Saimme toisen digiboksin ja vahingossa toisen modeemin jonka tilalle sitten lähetettiin tuo langaton systeemi eli zap. Mutta digiboksi ei anna vieläkään tallentaa kovalevylle. Missä vika? Digiboksi on Motorola Vip 1903. Onkohan meillä asetukset jotenkin pielessä?

4 kommenttia

Hei MINTTU65,

Lisäisitkö asiakasnumeron tietoihisi. Lisääminen onnistuu valitsemalla Omat asetukset >> Profiili >> Asiakasnumero.

Olitteko saaneet tai tilanneet myös kovalevyn? Tuohon 1903 digiboxiin ei kovalevyä saa asennettua. Mutta lisääthän tuon asiakasnumeron niin selvitetään asiaa.
Hei, asiakas numero on lisätty tietoihin. Tarkennuksena vielä, että ensin meille tuli inteno DG301 ja Motorola VIP 1853. Tällöin selvisi, että digiboksissa ei ole kovalevyä ja tilasimme kovalevyllisen digiboksin ja langattoman lähettimen. Kun paketti saapui niin siellä oli sisällä edelleen inteno DG301 ja Motorola VIP 1903. Yhteyden ottojen jälkeen selvisi, että pakettiin oli tullut vahingossa langattoman lähettimen tilalle modeemi ja taas jäimme odottaamaan seuraavaa pakettia. Nyt paketissa oli tosiaan tuo inteno zap ja saimme modeemista signaalin langattomaksi olohuoneeseen. Mutta eli meillä on siis edelleen väärä digiboksi ilmeisesti?
Tällä hetkellä meillä on 2x modeemia inteno DG301, yksi digiboksi Motorola VIP 1853 ja yksi Motorola VIP 1903 ja langaton lähetin inteno zap. Laite vuori kasvaa mutta tallennus ei vain onnistu kovalevylle 😞
Viihde paketti asennettiin heinäkuussa mutta jäimme juuri samaan aikaan lomille ja laitteet laitettiin vasta elokuussa toimintaan palattuamme lomilta. Siitä asti olemme painineet tämän ongelman kanssa. Toivottavasti nyt sitten saataisiin kaikki toimimaan niinkuin olemme halunneet ja palautettua ylimääräisiä laitteita teille takaisin. Edellisestäkin netti yhteydestä meillä on teidän 4Gmodeeni täällä. Alkaa kaapit pursuamaan teidän laitteita 😃
Moi MINTTU65!

Tietoa en tuosta kiintolevyn tilaamisesta löytänyt, automaattisesti se ei digiboksin kanssa tule. Asiasta kannattaa olla puhelimitse yhteydessä ihan asiakaspalveluun, jos se on tilauksen yhteydessä pakettiin pitänyt kuulua.

Ylimääräiset viihdelaitteet tulee palauttaa yhteystietojen kera osoitteeseen:
Itella Logistics Oy
E-varasto / Sopimustunnus 628184
Satamatie 37
37800 Toijala

Palautus on maksuton.
Tilaus on tehty teidän myyjän kautta mutta täytyy olla sitten yhteydessä asiakaspalveluun.

Vastaa