Multimediaviestien kuvia ei voi katsoa edes omilla sivuilla

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Tervehdys!
Oletin että saan multimediaviestit toimimaan kun otan jonkun Soneran paketin,joten otinpa sellaisen.
En ole saanut multsareita tulemaan koskaan luuriini.
Soneran Omilla sivuilla multimediaviestien kohdalla lukee edelleen,ja on lukenut aina:
[u:2qs6pdhd]"Multimedialiitteen näyttö on tällä hetkellä pois käytöstä. Voit katsella liitettä 'Lähetä edelleen' näkymästä"[/u:2qs6pdhd].
Kun yrittää Multimediaviestiasetuksissa [u:2qs6pdhd]"Ohjaa saapuvat multimediaviestit"[/u:2qs6pdhd]valita jomman kumman vaihtoehdon(Matkapuhelimeesi tai Viestikeskukseen)niin[u:2qs6pdhd] "Tallenna asetukset"[/u:2qs6pdhd] painike ei reagoi mitenkään.
No,tietty katsoin sieltä,ja kuvathan näkyvät noin postimerkin kokoisena,eikä niitä saa siis tallennettua mihinkään.

Nyt omilla sivuilla kirjauduttaessa (puhelinnumerolla ja salasanalla)ei näy mitään pakettia tai lisäpalvelua tilattuna.Milloin sivu sitten päivittyy?

Kirjautumalla Soneran nk. uusilla tunnuksilla (jossa on tehty käyttäjätunnus ja siihen salasana)näkyy paketin tilaus ja lisäpalveluna otettu Kamu.

En tiedä mihin osastoon tämä kysymykseni kuuluisi,joten laitan tähän.
Sivut ja niiden kategoriat ovat aivan liian monimutkaisia ja siten vaikeita.Liekö tarkoituksella,että joutuisi soittelemaan Soneralle tai Helpsoniin?

Olen käyttänyt yli puoli päivää tämän/kin asian selvittelyyn,joten alkaa kohta potutuskäyrä nousta korkeimmalle tasolle :o/ .

Luurini on kuitenkin iPhone 4s,ja jostakin ohimennen luulin lukeneeni,ettei siihen voi tilata asetuksia tekstiviestillä,joten miten sitten?
Jossakin muistan lukeneeni myös,että luurista pitäisi ensin lähettää itse mms viesti,jotta se lähtisi toimimaan.Onkohan noin?

Soneran sivujen ideoijat tiedoksenne: Ihmisillä on muutakin tekemistä kuin sompailla operaattorin sivujen "umpi risukoissa" loputtomasti.

Toivottavasti kuitenkin joku Soneran tietoviisas huomaa joskus tähänkin sepusteluun vastata.
Joku muukin (tietoviisas (o;) voi tietysti vastailla,eihän moitteeni koske ulkopuolisia, vaan oikeastaan vain Soneran sivujen käytettävyyttä.

3 kommenttia

Hei Pipahoo! iPhoneen ei asetuksia tarvitse erikseen tilata sillä ne ovat puhelimessa automaattisesti. Oletko koittanut nollata puhelimen asetuksia sillä silloin asetukset tulevat automaattisesti puhelimeesi. Asetukset > Yleiset > Nollaa > nollaa kaikki asetukset. Puhelin käynnistyy uudeelleen.

Puhelimen multimediaviestiasetukset löydät: Asetukset > Mobiiliverkko > Mobiiliverkko.

APN: wap.sonera.net
Käyttäjätunnus:
Salasana:
MMSC: http://mms.sonera.fi:8002
MMS-välityspalvelin: 195.156.25.33:8080
MMS UA Prof URL:

Asetuksien asettamisen jälkeen on hyvä vielä käynnistää puhelin uudelleen. Tämän jälkeen voit koittaa multimediaviestin lähetystä.

Saapunet kuvaviestit sinun pitäisi pystyä lukemaan matkapuhelinkirjautumisella Soneran Omilta Sivuilta. Käyttäjätunnuksena oma puhelinnumerosi, ja salasanan saat lähettämällä tekstiviestin salasana numeroon 15400.
Kiitos Iiro vastauksestasi.

Kyse oli myös siitä,että omilla sivuilla viestikeskuksessa on 26.7 minulle tullut multimediaviesti,jossa on kuvia,ja haluan ne kuvat tallentaa.
Ne ovat ilmoituksen mukaan siellä 10 päivää.
En kuitenkaan saa kuvia auki kuin vain sellaisena postimerkin kokoisena,kuten ensimmäisessä postauksessa selitin.
Eli siellä lukee edelleen:"Multimedialiitteen näyttö on tällä hetkellä pois käytöstä. Voit katsella liitettä 'Lähetä edelleen' näkymästä",ja kerrotussa näkymässä näkyy kuvat siis pieninä,eikä niitä voi tallentaa.

Asetukset luurissani ovat juuri sellaiset kuin Iiro olit laittanut vastauksessasi.
Käynnistin luurin uudestaan myös.Lähetin myös itse kuvaviestin,ja se toimi hyvin.

Niitä kuvia vain en saa sieltä viestikeskuksesta auki ja pois,menin sitten luurikirjautumisella tai koneelta sivulle.
Terve pipahoo,

Edelleenlähetys-näkymässä kuvat tosiaan näkyvät vain pieninä esikatselukuvina, mutta useimmilla nettiselaimilla voit klikata kuvaa hiiren oikealla näppäimellä ja avautuvasta valikosta valita "Näytä kuva". Tämän jälkeen kuva näkyy sen kokoisena kuin se on lähetetty. Voit sitten tallentaa kuvan valitsemalla hiiren oikealla näppäimellä avautuvasta valikosta "Tallenna kuva nimellä".

Vastaa