NAT (?) ongelmia

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Järjettömiin kysymyksiin vastattuani pääsin vihdoinkin kirjoittamaan omin sanoin mikä vaivaa. Kiitos tästä. Vika on siis se, että netti toimii moitteetta kaikilla muilla laitteilla paitsi xboxilla. Xbox yhdistää kyllä nettiin ja kaikki näyttää toimivan hienosti kunnes yrittää pelata jotain. Oli kyseessä sitten EA:n, Ubisoftin tai minkä tahansa palvelu, ei yhdistämisestä tule lasta eikä sitä toistakaan. Ainoa apu tähän on modeemin buuttaaminen jonka jälkeen vehkeet pelittää taas seuraavaan käynnistyskertaan asti. Olen asettanut port forwardingin oikein manuaalisesti jne. Viimekädessä en kuitenkaan ole varma huvittaako maksaa täyttä hintaa siitä että joudun joka käänteessä ryömimään modeemin luokse sammuttelemaan sitä ja käynnisteleen uudelleen. Kiitos.

4 kommenttia

Hei vessi

Mikä modeemi sinulla on käytössä? Oletko testannut Xboxia minkään toisen modeemin kanssa? Tuntuu että ongelma jää modeemin ja Xbox väliin, koska kaikki muu toimii normaalisti.
Käytössä on nykyään thomsonin tg789vn, mikä toimitettiin kun uusin kotitv-tilauksen. aikasemmin käytössä oli thomsonin vanhempi malli (en nyt muista mallimerkintää), sellainen valkoinen, mikä toimitettiin 2010 kun tilasin kotitv:n. Sen kanssa ei ollut ainakaan muistaakseni mitään ongelmia.
Hei vessi

Oletko kokeillut määritellä porttiohjaukset Thomsoniin?

http://portforward.com -sivulta löytyy apua porttiohjausten määrittelyyn.

Tässä ohje Xbox 360 Liven porttiohjausten määrittelyyn: http://portforward.com/english/routers/ ... ve_360.htm

Toivottavasti näistä on apua!
On kokkeiltu kiitosta vain.

Vastaa