Nelonen Paketin ja MTV Total Sportin kanavat ei näy


Moi,

Nelonen Paketti + Nelonen Pro Extra + MTV Total Sport kanavat ei näy. Samalla myös muut HD-kanavat YLEä lukuunottamatta pimeänä. Eilisestä asti ongelma jatkunut ja yön/aamun korismatsit jäi näkemättä, kiitos.

Digiboxin uudelleen käynnistäminen ei auttanut. Missä vika?

15 kommenttia

Sama vika. Minulla lisäksi vielä mixm ilmaisjakson kanavat pimeinä. Harmittaa tosiaan, että korismatsit jäi väliin. Tein vikaimoituksen tästä eilen, vielä ei ole mitään tapahtunut.
sama vika, eilisestä lähtien, ja vika ilmoitus tehty. ei auta mikään eli vika palvelimen päässä?!
Samaa vikaa oli eilen. Harmitti kun ei tullut uni eikä pystynyt edes katsomaan maksu-tv:tä. Nyt oli tullut vikatiedote, toivottavasti tämä nyt korjaantuu joko tällä viestillä tai yleisesti. Tänään ei ole aikaa soitella päivällä tuonne vikapalveluun.
Hei Kaikki,

Maksukanavilla oli ollut tosiaan vikaa, mutta vika on nyt korjattu ja kanavien pitäisi jo toimia. Mikäli ongelma kuitenkin edelleen jatkuu, niin kannattaa olla vikapalveluumme yhteydessä.
Nelonen Pro 1, Nelonen Pro 2 ja kaikki muut maksukanavat lukuunottamatta MTV Sport kanavia ovat pimeänä. Käynnistin digiboxin ja modeemin uudestaan, ei auttanut.
Yhdyn edelliseen viestiin, eli ei näy kyseiset kanavat taas..maikkarin paketistaki näkyy vain SPORT 1, mutta ei mitään muuta..kalliita kanavia ylläpitää noi maksukanavat niin luulisi nyt yhden vian jälkeen olevan kunnossa..
Hei Maketsu ja rmt395,

Valitettavasti viihteen maksukanavissa oli yleistä häiriötä eilen illalla.

21.1 Sonera Viihteen maksukanavavika korjattu

Sonera Viihteen maksukanavissa oli vikaa. Joillakin asiakkailla osa maksukanavista ei toiminut.

Pahoittelemme viasta aiheutunutta haittaa.

Sonera asiakaspalvelu
Mikähän on, kun tilasin CHL Total paketin teiltä ja nyt sitten näkyy kanavat muuten, mutta MTV Sport1 SV HD:ssä kuva vaan välkkyy ja pätkii. Äänikin särisee, kun sattuu jotain kuulumaan. Kuva siis pelkkää värimössöä. Kaikki muut kanavat näkyy normaalisti. Asun Tampereella.
Mistä johtuu, ettei mikää MTV Sport -kanavista näy (mobiiliviihteen kautta). Yritän kattoa CHL-pelejä, mutta mitään ei näy.Ongelma oli tietokoneella soneraviihde.fi - sivustossa, iPadilla pelit sitten näkyivätkin.
CHL otteluita yritin eilen katsoa, mutta tuli alun jälkeen ilmoitus "Toisto keskeytyi. Yritä uudelleen." Tämä siis MTV Sport 3:lla. Muut pelit olisin toki pystynyt katsomaan ihan televisiosta, mutta kun kaikki SaiPan pelit näkyvät vain netin kautta CHL:ssä ja nyt ei sitten näkynyt sieltäkään.
Kosaa: Eikö nämä lisäkanavat pidä erikseen tilata. Oletko sen tehnyt?

Minullakin on Nelonen Pro+extra sekä MTV Sport Total, mutta tilasin netin kautta nämä lisäkanavat MTV Sport Sonera Viihde kanavat. Eli toisin sanoen CHL-total.
Tietyt pelit näkyvät näillä normi MTV Sport kanavilla, mutta loput pelit tulevat lisäkanavien kautta.

Jotain ongelmia kai on näissä CHL-total kanavissa ollut, joten olisiko johtunut sitten siitä.
Eilenkin Sonera Viihde IPTV:n kautta nuo perus MTV Sport total kanavat näkyivät hyvin, mutta sama peli CHL-total kanavan kautta oli kuraa tai ei toiminut juuri ollenkaan.
Moi, olen toki tilannut ne. Mutta kun eivät tietokoneen kautta näy. Television kautta kyllä näkyvät, mutta kun SaiPa pelit ovat ilmeisesti vain netissä.
Hei kosaa,

Viikonlopulla osassa CHL otteluista oli ongelmaa ja tämä liittyi todennäköisesti siihen. Ongelmia on korjailtu ja jatkossa pitäisi pelata paremmin.
Nyt olen katsonut chl pelejä kaapelin kautta, mutta mitä tapahtui 4.11 toisen erän jälkeen? Kaikki chl-kanavat menivät pimeiksi. Jäi taas Saipa peli näkemättä loppuun. Voisiko tätä tekniikkaa saada toimimaan?
Moi kosaa,

Osassa CHL-kanavissa oli häiriöitä sekä tuli myös ilmoituksia, että kyseisessä SaiPan pelissä 3. erä ei näkynyt lainkaan. Ikävä tilanne, mutta toivotaan nyt jos ensi kierroksella näkyisi jo kaikki pelit ongelmitta.

Vastaa