netti pätkii 6.4 klo 13.00-

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

onko jämsässä jotain huoltotöitä kun netti pätkii n. 10krt 30min sisällä?alkaa pikkusen ketuttaan maksaa joka kuu avaus,sulkemis,toimitus ym. ylimääräisiä laskuja kun nettikään ei toimi päivää kunnolla.ja ei ole modeemissa vika kun on niitä vaihdeltu ja naapuri talossa kyllä toimii netti kun on toinen palveluntarjoaja.ei ainakaan ollut ilmoitusta mistään että olisi syytä katkoa linjaa.

E:taas netti pätkii n. minuutin välein.mukavaa kun telkkaria ei voi katsoa kun soneran tv paketti. 19.00- alkoi piätkintä

3 kommenttia

Ei ole ollut Jämsän alueella tiedossa olevaan verkkovikaa, muutostöitä tai muuta vastaavaa 6.4.2011.

Liittymäsi ADSL-yhteys näyttää tällä hetkellä erinomaiselta: kaistanleveys on 20/1 Mbit/s ja liikenne ei virheile käytännössä lainkaan. Siellä vaikuttaa ADSL-yhteyden arvojen perusteella olevan puhelinkaapelit hyvät ja hyvässä kunnossa.
eilinen ilta pätki.nyt alkoi äsken pätkintä.outoa kun ennen ei ole ollut näin pahana ongelma.luulis saavan jotain hyvitystä joskus tästä,kun ei ole mukava tehdä hommia kun vähän väliä katkee netti.laitteet kuitenkin on kunnossa.
Liittymäsi ADSL-yhteys on edelleen auki erinomaisilla arvoilla. Huhtikuun 11. ja 12. päivien osalta tilanne ei viittaa siihen, että ainakaan ADSL-yhteys olisi katkonut. Tarkistin myös liittymäsi alueen ADSL-verkon kaikki vikailmoitukset huhtikuun ajalta. Pari toisistaan riippumatonta tapausta löytyi, mutta niilläkään ei ollut mitään yhteistä liittymäsi kanssa; eri ongelmat, eri oireet.

Seuraavalla kerralla kun yhteys alkaa takkuilemaan, kokeile mitä tapahtuu jos sammutat Koti TV:n Motorola IPTV-digiboksin hetkeksi. Jos kyse on siitä, että ADSL-modeemistasi alkaa prosessointiteho loppua suuren liikennemäärän alla, niin Koti TV:n sammuttaminen pitäisi vaikuttaa asiaan. Tämä johtuu siitä, että Koti TV tarvitsee noin 6 Mbit/s jatkuvan datavirran ja sen katkaisu testiä varten pitäisi näkyä modeemin toiminnassa.

Vastaa