Netti pätkii jatkuvasti, modeemina zyxel p660hn-t1a

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Ollut sama liittymä vähän yli vuoden, aikaisemmin ei pätkinyt juurikaan, mutta kesän aikana on ollut välillä jatkuvaa. Kokeilin resetoida modeemin mikä tuli liittymän mukana ja mennä sinne modeemin nettisivuille mistä näkisi jotain asetuksia, mutta vakio admin salasana 1234 ei kelvannut vaikka resetoin modeemin muutamaan otteeseen. Pätkimistä tuntuu olevan eniten silloin kun käytössä on useampi tietokone, esim toinen piuhan päässä ja toinen wlanissa, tai molemmat wlanissa niin netti pätkäisee välillä muutaman minuutin välein. Mitä suosittelette tekemään?

5 kommenttia

Hei Jonttu123,

Painoitko reset painiketta pohjassa noin 15 sekunnin ajan? Jos tuo resetointi ei auta, etkä edelleenkään pääse modeemin hallintapaneeliin käsiksi, niin modeemissa voi olla vikaa. Toisen modeemin testaamista omassa liittymässäsi kannattaa kokeilla.

Jos ongelma ei poistu, niin olethan vikapalveluumme yhteydessä.

Voit jättää vikailmoituksen palvelupyyntölomakkeella tai soittamalla vikapalveluun 0206 90101, ma-pe 8-20, la 9-16.30.
Nyt resettaus onnistui, mutta siitä ei netin pätkimiseen ollut hyötyä, yhteys katekeilee jatkuvasti edelleen. Mistä tälläinen voi johtua?
Hei, Jonttu123!

Tältä istumalta on kyllä hankala arvuutella mistä moinen vika voi johtua, tuollainen vika voi johtua useasta eri asiata.

Suosittelen sinua tekemään ylläolevan ohjeen mukaan vikailmoituksen, näin saamme sinulta enemmän tietoa ongelmasta ja itse ongelman asiantuntijan käsittelyyn. 🙂
Sama modeemi. Samat ongelmat. Netti pätkii vaihtelevin väliajoin. Uusi modeemiko sitä pitäisi itse ostaa, että tietäisi johtuuko siitä?
Hei Akipe,

Ei välttämättä tarvitse uutta modeemia ostaa. Modeemia kannattaa ensisijaisesti testata toisella liittymällä. Toinen vaihtoehto on testata omassa liittymässä toista modeemia. Toisen modeemin voisi saada esim. kaverilta lainaan.

Vastaa