Nettisivut latautuvat hitaasti

  • 11 December 2014
  • 7 kommenttia
  • 85 katselukertaa

Kuten otsikosta voi päätellä JOKAINEN nettisivu aukeaa noin viiden sekunnin viivellä. Boksi on resetoitu useampaan kertaan ja aina sama juttu. Kaapelilla kiinni koneessa. Kokeiltu myös eri selaimia, tuloksetta. Boksi on DG301AL.

7 kommenttia

Tosiaan netti on Teho Netti, siis se 50-100 rajoilla huiteleva
Moi Eemi,

Eihän sinulla ole käytössä mitään pitkää puhelinjatkojohtoa tai ylijännitesuojaa modeemin alkuperäisen puhelinjohdon lisäksi? Vilkaisin yhteyden tilaa täältä käsin ja yllämainitut laitteet voisivat tällaista ongelmaa linjassa aiheuttaa.

Jos käytössäsi ei ole mitään yllämainituista, suosittelen jättämään asiasta samointein vikailmoituksen. Vikailmoituksen voit jättää soittamalla vikapalveluun tai jättämällä palvelupyynnön omien sivujen kautta.
Käytössä boksista tullut kaapeli joten ei ylitä 2 metriä, kokeiltu toisella johdollakin. Kaikki laitteet ovat kytketty Soneralta tulleilla välineillä.
Moi Eemi,

Suosittelisin silloin tuon vikailmoituksen jättämistä niin saadaan asia verkonhallinnan kautta tutkintaan.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16
Oletko tarkistanut tietokoneeltasi että on asiat kunnossa, 5 sekunnin viive on ihan normaalia...

Teeppä tämä pingaus http://www5.sonera.fi/ohjeet/Vasteajan_mittaus, normaali pingaus on sonera.fi sivustolle 5 - 20ms. Sitten ei ole mitään vikaa... Minulla oli 5ms netilläni.


ping www.sonera.fi


Oliko sinulla VDSL?

Sivujen latausviive saattaa olla riippuvainen tietokoneesta, ei netistä. Millainen tietokone sinulla olikaan?
Soneralla on verkko lagaillut tässä pidemmän aikaan. Ilmeisesti on runkoverkossa joku katiska antamassa periksi tai sitten on jäänyt kaapelimaksut maksamatta.
Moro sevk!

Olitkin jo jättänyt vikailmoituksen omien sivujen kautta. Pidä modeemissa virrat päällä niin voivat tutkia ja korjata linjaa.

Vastaa