nettitikku

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Kysyin aiemmassa viestissäni jo, että mistä löytyy lähin jo olemassa oleva tukiasema 3g verkossa postinumeroon 42930 Katajamäki, mutta siihen ei vastattu. Rakenteilla on ollut jo "lähikuukausien" ajan verkon laajennus, mutta senkään aikataulusta en saanut vastausta. Eli kysyn edelleen suoraan, että missä on lähin tukiasema osoitteeseen 42930 Katajamäki? teidän sivuilta ei ainakaan saa vastausta. Onko tieto jotenkin "sotilaspoliittisesti" arka? Ihan vaan sen takia kiinnostaa myös, että mihin suuntaan ulkoisen antennin kohdistaa!!

Tikkuhan ei toimi edelleenkään niinkuin pitäisi, vaikka tein saatujen ohjeitten mukaan!!

4 kommenttia

Hei koipol! Sinun kannattaa suunnata ulkoinen antenni lounaaseen päin, jotta saat parhaimmat kuuluvuudet nettitikullesi.
eli ei edelleenkään vastausta siihen, missä kohdin tukiasema on ja kuinka kaukana? Eikä vastausta siihen, koska tilanne paranee? Eli yhtä tyhjän kanssa!!
Tuon tarkemmin tukiaseman sijainnista emme voi kertoa. Parannusta kuuluvuuteen on mahdollisesti tulossa Pihlajaveden suunnalta kesän aikana.

Voit halutessasi olla yhteydessä Vikapalveluumme puhelimitse tai tekemällä yhteydenottopyynnön Omien Sivujen kautta.
Saa tietoon.

http://opensignalmaps.com/ sinne syötät kaupunkisi ja tarkennat alueellesi.

Jos sinulla on älypuhelin, kuten Android, saat tietää senkin kautta mihin tukiasemaan yhteys menee ja missä se sijaitsee (voi heittää muutamalla sadalla metrillä GPS-paikannuksesta johtuen).

Opensignalmapsin kartoista vastaa käyttäjäkunta, joten puutteita voi olla.

Vastaa