Nettiyhteyden nopeus sisäänpäin puolittunut ja yhteysongelma

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Käytössäni on Thomson TG789vn ja nettiyhteyden pitäisi olla 100/10. Asetuksissa kuitenkin näkyy että nettiyhteys sisäänpäin on vain 55 Mbps. Tämä näkyy myös latauksissa. Aikaisemmin tämä pyöri välillä 70-90 joka nyt ei ollut ihan sitä mistä maksetaan mutta kuitenkin parempi kuin nyt. ZyXEL P870HW modeemilla sama juttu yhteyden nopeuden kanssa. Kyseisellä laitteella ei kuitenkaan toimi iptv joten joudun käyttämään thomsonia.

Thomsonilla myös jotkin nettipalvelut kuten steam eivät aina yhdistä ellen uudelleenkäynnistä laitetta. Zyxelillä näitä ongelmia ei ollut. Portit pitäisi olla avattuna (game & application sharing toiminto) ja kaikki soneran sivuilta löytyvät ohjeet ja neuvot ovat käytetty. Laitteisiin on myös päivitetty uusimmat firmwaret.

Olisiko mahdollista saada esim. jotakin kolmatta laitetta kokeiltavaksi tai onko kyseisistä laitteista olemassa uudempaa versiota?

2 kommenttia

Hei kohina

Vilkaisin liittymäsi tietoja ja hitaalta liittymä tosiaan näyttää. Mitään kummallista linja-arvoissasi ei silti muuten ole. Oletko kokeillut onko Thomsonin resetoinnista mitään apua ongelmaan?

Voisit olla myös yhteydessä tästä suoraan vikapalveluun vikailmoituksen tekoa varten. Vikailmoituksen voit jättää soittamalla vikapalveluun tai jättämällä palvelupyynnön omien sivujen kautta.
Juu resetoitu on ja kävin ostamassa uudet kaapelitkin. No pitää soitella vikapalveluun.

Vastaa