Nokia Lumian päivitys

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Puhelimeni kaipaa päivitystä. En kuitenkaan voi tehdä sitä koska asetusten mukaan muistia liian vähän.
Suurin osa muistista menee Muut 4,57GT asetusten mukaan.Mitkä ovat nämä muut ja miten voin vapautta muistia?

3 kommenttia

En pääse puhelintasi katsomaan, joten tarkan vastauksen antaminen on liki mahdotonta. Voin kuitenkin tuoda esille vahvat epäilyni "tilasyöpöt":

- Puhelimessa oleva musiikki

- Puhelimessa olevat videot

- Puhelimessa olevat kuvat

- Puhelimessa olevat pelit ja muut softat

- Muut Sinun tekemäsi lataukset

Et mainitse puhelimesi mallia tarkemmin, mutta tilanne voi olla sellainenkin, että puhelimessa on todella vähän muistia ylipäätään. Päivityksen tekeminen vaatisi kaiken alunperin käytettävissä olevan muistin tai jopa enemmän. Eli niinkuin Iphone 4S puhelimen päivittäminen IOS 8 vaatii sen, että käyttäjä tyhjentää puhelimen lähes täydellisesti. Voi sinulla olla sama tilanne.

Voit toki tänne vielä kertoa puhelimesi tarkemman mallin, sekä käyttöjärjestelmän päivitys version tarkemmat tiedot. Niistä voi lisää analysoida


Edit: Varmaan sanomattakin selvää, että tilaa puhelimesta saa vapautettua poistamalla näitä tietoja/tiedostoja, jotka tätä tilaa vievät. Näitä tilaa vieviä tietoja voi mahdollisesti kopioida tietokoneelle tai pilvipalveluun.
Puhelin on Lumia820. kaikki valokuvat ja vidot on siirretty pilvee ja muistikortille. Musiikkia ja pelejä ei ole.Puhelin pyytää vapaa tallennustilaa, jotta päivitys onnistuu
Tallennustilan tiedot:
Sovellukset 889Mt
Media ja tiedostot 4,1Gt
Järjestelmä 1,9Gt
Vapaa tila 320Mt
Mikä vie tilan koska kaikki tyhjennetty?
Pahoittelen etukäteen, mikäli minä ymmärrän asiaa väärin.

Äsken kirjoittamissasi puhelimen muistin tiedoissa lukee selkeästi
Media ja tiedostot 4,1Gt

Yllä oleva lause tarkoittaa sitä, että kyseisiä tiedostoja on tallennettuna puhelimen muistiin 4.1 gt eli siis yli puolet puhelimesi kokonais muisti kapasiteetista. Huomioithan sen, että musiikin, valokuvien ja videoiden "siirtäminen" pilveen ei poista niitä puhelimesta, vaan tekee niistä kopion pilveen.

Mikäli tuo ylempänä oleva neuvo ei toimi, suosittelen melkeen tehdasasetuksille palautusta. Tämän jälkeen päivität sitten käyttöjärjestelmän ja sitten imuroit tiedostot takaisin pilvestä.

Ps. Voit kokeilla myös tätä temppua:
(Näillä ohjeilla pystyt vapauttamaan jonkin verran tilaa)

Asetukset -> Tallennustilan Tiedot
http://juhasuomela.com/temp/memory02.png

Siitä sivulle tämä:

http://juhasuomela.com/temp/memory01.png


Soneralle pientä noottia siitä, ettei salli img codea!! Yksi tähän liitetty kuva helpottaisi elämää kummasti. Toki ymmärrän tilan puutteen, mutta äärimmäisen hyödyllinen toiminto on pannassa?!?!?

Vastaa