Nopeuden nosto 8/1 -> 24/1

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Pari viikkoa sitten tartuin soneran tarjoukseen 24/1 megasesta liittymästä ja siihen päälle koti tv palvelu ja kysyinpä siinä samalla siitä soneran tupla tarjouksesta (24/1megan laajakaista ja mokkula) et olisko mahdollista saada sitä, kun kerta hinta on sama 39,90/kk, mutta saisin kylkiäisinä mokkulan mikä olisi ollut hyödyllinen koulun kannalta, asiakaspalvelusta luvattiin soitella takaisin. Viime viikolla soittelin asikaspalveluun kun mitään ei ollut kuulunut ja tiedustelin mitenkä tilaus etenee. Siellä sanottiin että ensi viikolla pitäisi olla toiminnassa ja että koti tv boksi tulee postissa kotiin, mokkulasta ei ollut mitään tietoakaan.

Haluaisin tietää, et millon laajakaistan nopeuden nosto tapahtuu? ja voinko saada sen tupla laajakaista tarjouksen?

4 kommenttia

Liittymäsi nopeuden nostosta ja mahdollisista kampanjoista saat lisätietoa asiakaspalvelustamme. Voit myös ottaa yhteyttä tekemällä ajanvarauksen.
Onko se niin vaikeeta tarkistaa se ajankohta millon se nopeuden nosto tapahtuu?? kun sen piti tapahtua jo viime viikolla.
Liittymääsi tilattu nopeudennosto on peruttu. Toimituksen aikana on selvinnyt lopullinen saatavuus ja kyseistä nopeusluokkaa ei ole tarjolla osoitteeseesi. Sinua on yritetty tavoittaa asiaan liittyen puhelimitse.

Lisätietoja saat tarvittaessa asiakaspalvelustamme.
Kiitoksia vastauksesta, joutuu varmaan itse soittaan sinne asiakaspalveluun jälleen kerran, kun asiakaspalvelusta ei mitään ole kuulunut.

Vastaa