Nopeus "hieman" liian alhainen?

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Joo eli, ostimme tossa viime viikolla 10M netin ja netti toimi sillä nopeudella muutaman päivän ajan, tänään huomasin netin hitauden ja tein nopeustestin joka ilmoitti tuloksen: 1,75/0.93. Voisitte varmaankin sieltä päin katsoa onko jotain häikkää? as.numero: 346-******.

1 kommentti

Hei

Lisäätkö liittymätunnuksesi käyttäjätunnuksen profiiliin (Omat asetukset -> Profiili -> Asiakasnumero) niin se ei näy muille kuin minulle. Muista lisätessäsi jättää yhteysnumeron väliviiva (-) pois esim. 346123456. Sensuroin liittymätunnuksesi viestistäsi pois näkyviltä.

Ilmeisesti olit saanu meidän kautta uuden modeemin yhteyttäsi varten? Jos yhteys on toiminut aluksi nopeammin niin ongelma voi olla nyt modeemissa. Se kannattaa palauttaa kokeeksi tehdas-asetuksille pitämällä "reset" painiketta laitteen takaa painettuna n. 15s ajan. Voisit testata nopeutta myös toisella koneella kokeeksi jos niistä löytyy eroja.

Täältäpäin näyttäisi kaikki olevan kunnossa ja modeemi ottaa kyllä täydet nopeudet vastaan. Voit testata nopeutta myös lataamalla osoitteesta: ftp://ftp.funet.fi/dev/ 1Gnull nimisen tiedoston. Latausnopeutesti tälle paketille pitäisi olla n. 1,0Mbit/s kun liittymäsi toimii normaalisti.

Vastaa