Ohjelmaoppaan viat, osa 100.


Mahtavaa! Edistystä! Nyt ohjelmaopas toimii - luultavasti - huomisen lauantain osalta. Mutta Sonera onkin ovela. Seuraavaksi sotketaankin SUNNUNTAIN ajastukset. Ettei vain katsojien aika tule pitkäksi; saavat taas ihmetellä Sonera insinöörien touhuja. Osasta valmiiksi ajastettuja ohjelmia ajastus on kadonnut, ja uusinta-ajastus antaa virheen. Kyllä ne Soneran insinöörit osaavat. SADANNEN KERRAN: MITÄ H-TTIÄ SIELLÄ SONERASSA PUUHATAAN! Miksi ryhdytte sellaiseen hommaan, mistä teillä ei nähtävästi ole pienentäkään tajua. Aspakaan ei osaa enää kertoa, tuleeko edes juhannukseen mennessä valmista. Täysin idioottimaista asiakkaiden halventamista.

14 kommenttia

Boksilla:
270314 Siskonpeti (7) Aloitus: 20:55 Kesto 00:35 Kanadalainen (?) sketsisarja 2012
oikeasti on tallentanut 20:55 - 21:10, eli ainoastaan ekat 10 min oikeasta ohjelmasta

nettitallennussivu näyttää:
27.03.2014 Siskonpeti (7) Yle TV2 89 päivää 5min (20:55 - 21:00)

Eli täytyykö nyt käydä kaikki tallennukset läpi boksilta jotta näkee mitä sinne on oikeasti tallentunut?
Hei ericrose ja Sarme1971,

Ohjelmaoppaan ongelmien korjaamiseksi tehdään edelleen töitä ja sen toimintaa seurataan. Toivotaan että ongelmat saataisiin mahdollisimman pian ratkaistua.


Sarme1971: Pahoittelut pieleen menneestä tallennuksesta. Toivotaan että kyseessä olisi yksittäinen tallenne joka on mennyt pieleen. Siskonpeti pitäisi tulla uusintana lauantaina 29.3. klo 20:30 ja toisen kerran sunnuntaina 30.3. klo 23:40. Toivottavasti ehtisit näkemään ohjelman tuolloin.
Tiedän kyllä uusinnoista, enemmänkin olen huolestunut luotettavuudesta. Kaikista ohjelmista kun ei uusintoja tule.
Hei Sarme1971,

Kyllä tuossa on hiukan hommat metsään menneet ja monelle harmitusta tullut. Korjauksia kuitenkin tehdään ja toivottavasti tosiaan saadaan kaikki pelaamaan mahdollisimman pian, niin ei näitä tallennusongelmia enää tulisi.
"Korjauksia kuitenkin tehdään ja toivottavasti tosiaan saadaan kaikki pelaamaan mahdollisimman pian, niin ei näitä tallennusongelmia enää tulisi."
Että mitä? Joka kerta, kun korjauksia tehdään, huonommaksi menee: tänäänkin valmikksi ohjelmoidut ohjelmat poissa, virheilmoituksia tilalla. Palkatkaa vihdoinkin insinöörejä, jotka osaavat jotakin. Ja nyt on kohta kolme viikkoa virallisesta valmistumisajasta. Kuten eräs presidentti toisessa tilanteessa: S-tanan tunarit!
Marko- kirjoitti:

Sarme1971: Pahoittelut pieleen menneestä tallennuksesta. Toivotaan että kyseessä olisi yksittäinen tallenne joka on mennyt pieleen. Siskonpeti pitäisi tulla uusintana lauantaina 29.3. klo 20:30 ja toisen kerran sunnuntaina 30.3. klo 23:40. Toivottavasti ehtisit näkemään ohjelman tuolloin.


Tämä onkin mielenkiintoinen tapaus. Laitoin tämänpäiväisen tallennukseen aamulla, pari tuntia sitten näin että oli itsekseen poistunut ajastuksista ja pistin uudelleen. No eipä tallentunut...
FOXia ei pysty tallentamaan tällä hetkellä ollenkaan... kiva kun jää sarjat tämän paskan takia näkemättä... Mikä siinä voi oikeasti olla niin vaikeeta? Soittakaa Elisalle ja pyytäkää sieltä vaikka pari insinööriä tekemään tuo homma loppuun, jos siitä vaikka tulis jotain sen jälkee, nykyinen ku on suoraan sanottuna kasa lantaa.

Mikään ei ärsytä niin paljoa, kuin se että valmista piti olla 18/3, nyt ei lopusta ole mitään tietoa ja aina vaan sanotaan, että tarkkailemme tilannetta ja korjauksia tehdään koko ajan. saanko kysyä, että mitä hittoa te korjaatte, koska mitään järkevää ei tunnu tapahtuvan tallennuksien suhteen ainakaan... hävettää olla Soneran asiakas tällä hetkellä... kiitoksia vaan taloyhtiölle hienosta valinnasta...
Hei Shaq,

18.3. jälkeen ohjelmaoppaan ongelmia on korjattu ja toivotaan että ne nyt alkaisivat pikkuhiljaa olevan jo kaikilta osin kunnossa.

Tällä hetkellä pitäisi FOX kanavalta tallennukset onnistua normaalisti.

Pahoittelemme ongelmasta aiheutunutta haittaa.
Eipä näytä toimivan vieläkään.

Mukavasti taas oppaaseen ilmestyy haamuja sotkemaan viime hetkellä ajastuksia. Ilmeisesti pakko käydä useamman kerran päivässä tarkistamassa ajastukset.

Tänään TV2. Olin ajastanut Kätevän emännän 21:00 - 21:25. Juuri äsken sinne ilmestyi sama ohjelma 20:55 - 21:00 ja ajastukseni siirtyi koskemaan vain sitä. Eli täsmälleen sama juttu kuin Siskonpedin kanssa tapahtui.

Lisäys: "Toisen kanssa" klo 23:05 oli lennossa poistunut ajastuksista kokonaan.
Hei Sarme1971,

Siellä ikävä kyllä näyttää ongelmaa olevan edelleen ja noista olemme laittaneet selvityspyyntöjä eteenpäin. Jos et vielä tehnyt, niin tuo ajastus kannattaa laittaa vielä uusiksi.
Terveisiä Prahasta. Kiva käyttää lomaa siihen että joutuu pari kertaa päivässä käydä tarkistamassa ovatko ohjelmoinnit vielä voimassa ja koskevatko jopa aiottua ohjelmaa. Tältä päivältä oli lennossa hävinnyt Kova laki ja huomiselta sunnuntailta Kosto (oli muuttanut Tähdet jne ohjelman nimeksi Kosto ja siirtänyt ajastuksen koskemaan vain sitä).
Ongelmat jatkuvat edelleen. Da Vinci's Demons 2.kauden aloitusjakso (lauantai) ei ollut tallentunut, samoin huominen Copper jakso 8/10 ajastus oli (taas kerran) poistunut, eikä sitä voi ajastaa tällä hetkellä taas lainkaan, vastassa on jo hyvin tutuksi tullut "Virhe! Toiminnon suorittaminen ei onnistunut". FOX ja TV2 tuntuvat olevan ne ongelmakanavat.
Viime lauantain american idolit laitoin ajastumaan alkuviikosta..onneksi tarkastin tilanteen vielä lauantaina.

Oli silloin alkuviikosta ohjelmatiedoissa american idol klo 20-21.50 ja american idol(tuloslähetys) 21.50-22.20.

No lauantaina tarkastin ja ohjelmoinneissa oli enää yksi american idol jonka jälkeen ohjelmatiedoissa Vihjeet Hukassa-sarja. no laitoin sen onneksi tallentumaan, ja siellähän se american idolin tuloslähetys oli Vihjeet Hukassa nimellä.
TV2 ti 15.4. ja pe 18.4. Ohjelmaoppaan mukaan ohjelmat alkaa vasta 16 jälkeen???

Vastaa