Omat sivut

  • 11 December 2014
  • 9 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei,

Toiselta operaattorilta siirretyn numeroni matkapuhelinliittymä aukesi toissapäivänä ja sen jälkeen sain myös rekisteröityä omat sivuni pankkitunnusten avulla, aiemmin se ei löytänyt asiakasnumeroa.

Nyt omilla sivuilla näkyy tilauksen seuranta, eikä juuri muuta. Eli kun klikkaan matkapuhelinliittymä -linkkiä, niin se kertoo minulle, että minulla ei vielä ole Soneran matkapuhelinliittymää. Ehkä hätiköin, mutta milloinkohan noita tietoja, lähinnä Sopivan saldotietoja käytetyistä minuuteista ja biteistä, voi odotella ilmestyväksi omille sivuille?

Itse liittymä kyllä toimii, ja odottelen jo ylihuomista kun pääsen testaamaan sen tositoimissa Ruotsin puolella. :) Tämä Sopiva on kyllä kovin odotettu, eikä vähiten meidän Suomen ja Ruotsin väliä sahaavien merimiesten keskuudessa, joten kiitos siitä!

9 kommenttia

Hei Stobe!

Tiedot päivittyvät pienellä viiveellä, mutta nyt kun katsoin tiedoillasi liittymänhallintaa, oli siellä näkyvillä käyttämäsi viestit ja puheminuutit. Tiedot näkyvät sekä pääliittymällä, että rinnakkaisliittymällä.

Kiitoksesi Sopivasta on välitetty eteenpäin. Todellakin huippu juttu, erityisesti niille jotka käyttävät paljon Pohjolan ja Baltian verkkoja!
Kiitos vastauksesta Melina!

Itse en kuitenkaan edelleenkään noita tietoja näe, pitäisikö minun? Laitan tähän liitteeksi pari linkkiä screenshotteihin, miltä omat sivuni näyttävät.

Etusivu

Matkapuhelinliittymät

Ystävällisin terveisin,
Stobe
Hei Stobe! Täällä päässä kaikki näyttää olevan kunnossa. Tiedot päivittyvät pienellä viiveellä, kuten Melina jo totesikin, joten kyllä niiden pitäisi kohtapuoliin siellä näkyä. Ilmoittele, mikäli asia ei korjaannu viikonlopun aikana.
Missä Omilla sivuilla vaihdetaan sähköpostilaskun sähköpostiosoite?
Moi SimoM! Sivuiltamme löydät ohjeet sähköpostilaskun kytkemiseen, joiden avulla saat varmasti osoitteen muutettua.
Hei,
yritin käydä päivättämässä tietojani Omat sivut -osiossa, mutta klikatessani "Liittymän hallinta" -kohtaa klikkaus tuossa kohdassa kirjauttaa ulos sivuilta, mitäs se tämmöinen on? =)
Hei Jaqsterix,

Kokeilin itse tuota omien sivujen liittymänhallintaa ja näyttäisi tällä hetkellä toimivan. Vieläkö sinun kohdalla ongelma jatkuu?

Mikä selain sinulla on käytössä ja oletko kokeillut toisella? Kannattaa tarkistaa myös koneen kellonaika ja päivämäärä.
Onko omilla sivulla jotain häiröitä, kestää hirveen kaun kirjautua sisään ollut jo aamusta asti? Tulee ilmoistus Palvelussa on väliaikainen häiriö ,Ole hyvä ja yritä hetken kuluttua uudelleen!
Moi maveric! Omat Sivut toimivat tällä hetkellä hitaasti tai sivuille ei välttämättä pääse lainkaan. Vika on tiedossamme ja korjaukset käynnissä. Toivottavasti saadaan sivut kuntoon mahdollisimman pian!

Vastaa