Omat sivut alhaalla

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 5 katselukertaa

HEi!

Olisiko mitenkään mahdollista hoitaa Omat sivut kuntoon? Hankin langattoman laajakaistan, mutten voi ottaa sitä käyttöön koska en pysty rekisteröimään sitä Omilla sivuilla . Saan vain ilmoituksen, että sivut ovat "tilapäisesti" poissa käytöstä. Tilapäisyys on kestänyt jo toista päivää. Tarvitsen netin käyttööni mielellään ennen pääsiäistä!

Kiitos!

3 kommenttia

Omat sivut eivät sinänsä liity Laajakaista Langaton - yhteyden toimintaan eli internet-yhteyden toimiminen Langattoman kautta ei ole Omista sivuista kiinni. Laajakaista Langaton ei myöskään tarvitse rekisteröintiä Omilla sivuilla.

Ellei Soneralta saatu käyttäjätunnus kelpaa Omat sivut - kirjautumiseen tai sivusto ilmoittaa tilapäistä häiriötä, liittyy asia tavalla tai toisella saamaasi käyttäjätunnukseen. Ellei tilanne korjaannu itsekseen tai esimerkiksi internet-selaimen välimuistin tyhjennyksellä, kannattaa asiasta ilmoittaa Vikapalveluumme 0206 90101 (ma-pe 8 - 20, la 9 - 16:30). Vikapalvelun kautta selviää mahdollinen käyttäjätunnuksessa oleva ongelma.

T. Tapio
Sonera Asiakaspalvelu
Miten oikeastaan saan soneralta käyttäjätunnuksen? Olen vain kirjautunut antamallani sähköpostiosoitteella, johon sain myös tilausvarmistuksen. Tässä sähköpostissa ei kuitenkaan mainittu mitään käyttäjätunnuksista.
nyt tunnukset ja omat sivut yhtäkkiä toimivat. EI hätää.

Vastaa