Omat sivut - Tv-tallennus - Haku rajoitettu 25 tulokseen

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Tässä yritin ohjelmoida tuttuun tapaan viikon tallennukset omien sivujen tv-tallennuspalvelua käyttäen ja törmäsin ensimmäistä kertaa haun rajoittuneisuuteen. Eli, hain simpsonit hakusanalla ohjelmia ja huomasin, että kaikkia viikon aikana (nyt perjantaista ens viikon perjantaihin) tulevia simpsoneita EI näy hakutuloksissa. Tuloksissa näytetään ainoastaan 25 ensimmäistä tulosta, muita on kuin ei olisikaan olemassa/ohjelmistossa!

- Miksi vain 25 hakutulosta?
- Miksi ei vaikka jaoteltu eri sivuille kaikki tulokset? (jos liian raskasta listata paljon yhdellä sivulla)

- Miksi tämäkin on tehty näin ankeaksi Sonera? (elisalla lanseerattu tabletilla ohjelmien/tallennusten katsominen, jne. heillä voi käyttää omia modeemeja)

6 kommenttia

Hakutuloksissa ei pitäisi olla tällaista rajoitusta. Iso kiitos että toit ongelman esiin! Olen laittanut hakukoneen toiminnasta palautteen eteenpäin.

Ongelman voi helposti toistaa käyttämällä yleisiä sanoja haussa, esim. JA ... TAI ... aina löytyy maksimissaan vain 25 hakutulosta, vaikka voisi helposti olettaa, että pitäisi tulla paljon enemmän noilla hauilla.

Tämä tieto kannattaa ehkä myös lähettää eteenpäin.

Välitän palautteen eteenpäin. Kiitos.

Ei ole vieläkään korjattu! Eipä ole yllätys.
Nyt kun haku näyttää vihdoinkin olevan korjattu, testasin tämän vielä. Tulos: haun kpl-määräinen rajoitus on nyt nostettu 100 kpl:seen. Riittää varmaan kaikille.
Jopas. Haku ja tallentaminen toimii nykyään erinomaisen hyvin ja nopeasti. Kiitokset korjaajille!

Vastaa