Omien sivujen saldoerittely näyttää kummia

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 1 katselukerta

Tarkka saldoerittely puhelinliittymäni saldosta näyttää outoja lukuja kotimaan puhelujen osalta. Liittymä on mallia Sonera Perus, eli puhelut ja alkavat datasiirtojaksot laskutetaan kappaleittain.

Saldoerittelyn mukaan kotimaan puhelujen saldo on 18.57 euroa, mutta luettelo puheluista hintatietoineen käsittää vain 9 puhelua, yhteensä 0.88 euroa.

Jonkun aikaa meni, ennen kuin ynnäilin mistä on kysymys: kas kummaa, 18.57 - 0.88 = 17.69, joka on sentilleen sama kuin kotimaan datansiirtojeni saldo.

Näyttää siis siltä, että Omien sivujen saldoerittelyn laskuri samoin kuin "Liittymät ja laitteet" -sivun hintaerittely näyttävät (ainakin kotimaan osalta) puhelujen saldossa virheellisesti summan puhelut+datansiirto. Kokonaissaldo näytetään kuitenkin oikein ja laskutus menee myös oikein.

Muutin juuri liittymäni Sonera Sopivaksi, mutta muita Perus-liittymän käyttäjiä moinen bugi varmaan hämää, jos Omille sivuilleen eksyvät.

1 kommentti

Hei digi-uuno! Kiitos viestistäsi. Perus-liittymän ollessa kyseessä Omien Sivujen kotimaanpuheluiden saldo pitää sisällään sekä puhelut että tiedonsiirron. Tämä on kieltämättä hämäävää ja yritämme saadakin näkymän selkeämmäksi lähiaikoina. Sinun kohdallasi näkymä muuttuu tosin jo nyt kun vaihdoit liittymäsi Sonera Sopivaksi.

Vastaa