Ongelmia muutostilanteessa

  • 11 December 2014
  • 0 kommenttia
  • 0 katselukertaa

10 megainen -kaapeliliittymäni on aiheuttanut pitkään ongelmia joka on ilmennyt mm. pätkimisenä ja yhteydettömyytenä. Nyt uusi ilmiö oli uskomaton hitaus jonka johdosta otin yhteyttä vikapalveluun ja jossa asiaa aiottiinkin tutkia.

Olen joutunut vika- palvelun kanssa asioimaan em. syistä n.kerran kuussa ja yhteydet ovat olleet poikki tai pelanneet epätäydellisesti n. 2 vrk/ kk kunnes vika on saatu korjattua.

Otin yhteyttä myös asiakaspalveluun kysyäkseni mitä maksaa muuttaa littymä nopeammaksi ja ystävällinen asiakaspalvelija myi minulle nopeamman 100 -megaisen + uuden modeemin jolla yhteys toimii. KK-laskuni putosi joskin sitouduin 2 vuodeksi mutta tarkoitukseni on käyttää liittymää pidempäänkin.Kotona tehtävän työni takia tarvin nopeita + toimivia yhteyksiä.

Asia näytti hyvältä mutta modeemin toimitusajaksi ilmoitettiin 1-1,5 vk ja hitaus vaivasi edelleen kunnes yhteys sitten katosi kokonaan. (Teen siis töitä kotikoneella ja käytän selainpohjaisia ohjelmia yms. joten yhteyden toimiminen on elintärkeää.) Otin nyt uudelleen vikapalveluun yhteyttä kysyäkseni, laitettiinko vanha liittymä kiinni samalla kun tilasin nopeamman liittymän ja uuden modeemin. Tähän sain aika ynseän vastauksen että huoltomies kyllä ottaa yhteyttä enkä saanut vastausta kysymykseeni.

Niinpä nukuin yön yli ja totesin aamulla että yhteys ei pelaa ja otin yhteyttä asiakapalveluun esittäen saman kysymyksen eli laitettiinko vanha yhteys poikki kun tilasin uuden ja sain ystävällistä palvelua jossa pahoiteltiin että näin todella on käynyt. Liittymä on muutettu heti 100 megaiseksi vaikka uutta modeemia jolla 100mt yhteydet toimii, ei ole vielä tullut.

Vikapalvelu ihmettelee ilmeisesti vieläkin että mistähän ongelma johtuu..;-(. Huoltomies ei ole ottanut yhteyttä.

Olen nyt 3 päivää raahannut koneitani muualle tämän homman takia jotta saisin työni tehtyä ja asiakapalvelu lupasi 15 euroa hyvitystä johonkin laskuun. Ei tämä kyllä mennyt putkeen ollenkaan pienestä säästöstä tuli minulle nyt suuret tappiot. Arvaa harmittaako..!

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa