Ongelmia ulkoisten latauohjelmien kanssa

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Terve,

Minulla on sonera 8/1m laajakaista ja perusyhteydet toimivat hyvin. En kuitenkaan pysty käyttämään webinstaller ohjelmia. Käyttäessäni em. ohjelmia ohjelma lataa hetken ja ilmoittaa, että yhteydessäni on vikaa. Tälläisia ohjelmia ovat esimerkiksi java webinstaller, directx for windows installer ja kaiketi samasta viasta on kysymys, kun en pysty kirjautumaan spotifyhin. Olen poistanut kaikki palomuurit pois käytöstä. Käytössäni on Telewell TW-EA501 modeemi ja olen koittanut sekä ns. sillattuja, että palomuuriportteja ongelman ratkaisemiseksi. Käyttöjärjestelmä on windows 7 home premiium.

Kiitos jo etukäteen.

1 kommentti

Sonera ADSL-yhteys on avoin eli sen puolesta kaikki liikenne on sallittua (SMTP-portti 25 pois lukien, josta yhteys vain mail.inet.fi - palvelimelle).

Ongelman syytä en lähde arvailemaan, mutta testaamalla toisella ADSL-modeemilla selviäisi ainakin jääkö ongelman syy modeemille vai tietokoneelle. Saman asian kertoisi myös testaaminen toisella internet-yhteydellä eli tietokone kiinni toisessa liittymässä. Jälkimmäinen testi pöytäkoneella tosin hieman työläs järjestää.

Onko muilla tietoa mikä voisi ongelman aiheuttaa?

T. Tapio
Sonera Asiakaspalvelu

Vastaa