Open MIX

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 1 katselukerta

Onkohan multa mennyt tiedotus ohi, kun nyt vahingossa huomasin, että omille sivuille on ilmestynyt omia aikojaan OPEN_MIX-paketti 5.12. - 17.1.2014. Näytti jopa aktivoituvan n. tunnin jälkeen valinnoista.
Oletan, että kyse on nimensä mukaisesti kokeilumahdiollisuudesta, eikä listalla näkyvä kk-maksu 19,90 pidä tämän suhteen paikkaansa ja päätyykin vielä mainittuna päivänä ilman eri kommervenkkejä. Jos näin, niin toki kiitos tästä (vaikka melkosta tuskaa oli löytää listalta nuo 10 edes jotenkin itseä kiinnostavaa kanavaa - enkä näköjään edes onnistunut 😉.

4 kommenttia

Juu tännekin tuli aiheesta txt-viesti 13.12.

Omilla sivuilla kun tänään 16.12 kävin valkkaamassa ne 10 kanavaa, niin lopulta se viimeisen kuittauksen painallus ei johtanut mihinkään (ainakaan näkyvästi). Valintasivu ei mitenkään tiennyt tuosta tarjouksen ilmaisuudesta, vaan siellä jökötti se 19,90-hinta näkösällä.

Tekstiviestissä mainittiin, että tarjoukseen liittyen on lähetetty kirje "viime viikolla". Mitään Sonera-postia ei kuitenkaan ole tullut herran aikoihin.


Kun palasin omille sivuille ja katson sitä kohtaa "Sonera MIX-kanavapaketti" ja painan "muokkaa", niin näen, että siellä lukee mun kaapelikorttinron yhteydessä "ei tilauksia"...
...kuitenkin, kun jatkan ikään kuin tekemään homman uudelleen, tulee valittu kanavalista näkösälle ja kommenttina ruudulla punaisella "Seuraava mahdollinen muutosajankohta on 01.01.2014".

Jotain siis lienee rekisteröitynyt - jotain ei - kai.... ;)


"Aavistuksen" epämääräisessä tilassa lienee siis tuo tarjotun ilmaisjakson toteuma 10 kanavan valitsemisen jälkeen.

Nyt on valinnoista kulunut noin 20minuuttia, eikä kanavat ainakaan ole auenneet telkkuun.


**
Iltapäivitys: Valitut kanavat ilmaantuivat ehtoon mittaan ja näkyvät kaikki. Pikku kummajainen on/oli, että Eurosport2.n normaali ja HD-versio ovat "omia kanaviaan" valintalistalla(??).

Toinen kummajainen on, että MTV-sport-kanavat eivät (tietenkään) kuuluneet tähän tyrkkyyn 🙂
Moi jiiwee ja DigiHate! Mix M -paketti on maksuton tuonne 17.1.2014 saakka, jonka jälkeen se katkaistaan automaattisesti ellet tilaa jatkoa erikseen. Omilla Sivuilla näkyy paketin normaalihinta, mutta siitä ei tarvitse välittää. Eurosport 2:sta on tosiaan normaali ja HD-versio erikseen. Ideana on, että kanavan saa näkymään, vaikka ei omistaisikaan HD-laitteita. MTV Sport -kanavat eivät ainakaan toistaiseksi sisälly Mix-paketin valikoimaan.
MInäkin olisin ottanut nuo ilmaiset openmix kanavat käyttööni mutta kun en pääse kirjautumaan omille sivuille. Yritin luoda tunnukset mutta ne saa vain laajakaista-liittymän omistaja. Olen tähän asti luullut että
minä olisin omistaja kun laskutkin maksan.
Moi jaakloppi! Pääset kyllä valitsemaan Mix-kanavat, jos olet kaapeli-TV-liittymän omistaja. Tällöin sinun tulisi kirjautua Omille Sivuille Sonera Tunnuksella. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Vastaa