Pakettiliittymä rajattomalla netillä?

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei,

Tarvitsisin puhelinliittymän, jossa on paljon viestejä ja tekstareita, sekä rajaton netti. Liittymätarjouksenne Suurenmoinen houkuttelee kovasti, mutta pohdin tuota 10 Gt käyttörajaa. Millaiseen surffaukseen se riittää? Käytän puhelimen nettiä paljon, Whatsup viestittelyyn ja surffaukseen. Surffausta kertyy päivässä vaihdellen noin 2 h. Teillä ei taida olla liittymää, jossa olisi rajaton netinkäyttö?

2 kommenttia

Paketti on periaatteessa rajaton noissakin, jos 10 Gt menee täyteen niin joko nopeus tippuu 128 kbit/s nopeuteen tai pari euroa lisää maksamalla saa lisäpaketin käyttöönsä. Tuo 10 Gigaa riittää puhelinkäytössä melko pitkälle, vaikka katsoisikin youtubea ja kuuntelisi Spotifyta.

Nettipaketin käyttömäärän ylittyessä voit edelleen käyttää nettiä hitaammalla nopeudella ilman erillistä veloitusta. Palvelun nopeus hidastuu 128 kbit/s laskutuskauden loppuun. Käytöstä ei aiheudu lisäkustannuksia. Halutessasi voit tilata maksullisen lisäpaketin, jolloin saat takaisin käyttöösi paketin mukaisen nopeuden. Lisäpaketti maksaa 2 €, joka sisältää Startissa ja Näppärässä 2 Gt, muissa 10 Gt lisää tiedonsiirtoa. Nopeus palautuu joka tapauksessa takaisin paketin mukaiselle nopeudelle uuden laskutuskauden alusta.


Ohjeet ja Vinkit - Nettipaketit

Täysin rajatonta ja rajaamatonta datapakettia puhelimeen ei Soneralla ole. Jos verkkoa rasittaa paljon enemmän niin siitä myös maksaa vähän enemmän. 2 € 10 Gt lisäpaketista ei kuitenkaan kummoinen korotus paketin hintaan ole.

Lisäys: Itselläni on käytössä iphone 5S ja Super paketti, sähköposti on push-mailina 24/7 päällä, whatsapp kovassa käytössä ja SoMe-palvelut ja nettiselain päivittäisessä käytössä. Datasiirtoni jää kuukausitasolla yleensä alle 1 Gt määriin. Sitten jos katsoo Netflixiä tai muuta stream-palvelua niin siirtomäärät nousevat, Kuitenkin 10 Gt:llä siirtää kännykkälaatuista videotakin aika paljon.
Mahtavaa, kiitos paljon todella kattavasta vastauksesta. Ei muuta kun tilaamaan siis! 🙂

Vastaa