Postin lähettäminen useammasta osoitteesta

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Hei!

Soneran sähköpostissa on mahdollisuus määrittää viestiasetuksissa erillinen vastausosoite lähetetyille viesteille. Onko jotenkin mahdollista lähettää Soneran sähköpostista postia siten, että lähetysosoitteena näkyy lähettäjän toinen sähköpostiosoite?

Ajatellaan tilanne jossa haluan käyttää keskitetysti kaikiin sähköpostiasioihini Soneran postia, mutta minulla on samaan aikaan käytössä myös muita osoitteita esim. työsähköposti. Pystyn kääntämään työsähköpostit Soneran postiin, mutta homma toimii vain puolittain koska en pysty lähettämään Soneran postista postia siten, että lähettäjän osoitteena näkyisi tuo työsähköpostiosoite. Tällä tavalla lähetän sähköpostit aina yhdestä ja samasta sähköpostista, enkä pysty vaihtamaan lähetysosoitetta käyttötarpeen mukaan. Esimerkiksi gmailissa tämä vastaava ominaisuus on, ja sitä toivoisin myös Soneran muuten hyvin toimivaan postiin.

Soneran tällä hetkellä tarjoama mahdollisuus erilliselle vastausosoitteelle ei toimi täysin tällä tavoin, vaan se näyttää lähettäjänä pp.inet osoitteen.

1 kommentti

Hei Kojo,

Gmailissa tuo on muistaakseni toteutettu niin että sinun täytyy vahvistaa olevasi kyseisen osoitteen omistaja, ennen kuin saat lisättyä osoitteen käyttöön.

Meillä ei vastaavaa ominaisuutta ikävä kyllä ole. Vastausosoite on lähinnä mitä tuohon voi webmailin kautta tehdä.

Vastaa