Samsung Galaxy Tab 2

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Uudistin nettiyhteyteni teiltä 1.8 ja samassa yhteydessä tilasin otsikon mukaisen laitteen. Omilla sivuillani laiteen kuukausimaksu on jo lisätty meneillään olevaan laskuun mutta tuotetta en ole vieläkään saanut. Edelleen näyttää omilla sivuilla että tilaus on vastaanotettu ja se on käsittelyssä. Mikähän siellä kestää?

3 kommenttia

Hei silverspell!

Viikonlopun aikana noita tabletteja tilattiin sen verran paljon että tuote pääsi loppumaan hetkellisesti. Nyt niitä näyttää olevan taas varastossa joten oletettavasti sinunkin tilauksesi pääsee pian matkaan. Tilatun tuotteen ensimmäinen erä muodostuu laskulle heti kun tilaus on tehty. Sen vuoksi se näkyy jo laskussa vaikka laitetta ei ole vielä toimitetukaan.
Kiitos vastauksesta.

Vielä sen verran että vieläkään ei näy omilla sivuilla tapahtuneen mitään tuotteen lähetykselle jos olette jo alkuviikosta saaneet tabletteja lisää varastoon.
Missä vaiheessa sinne päivittyy tieto että tuote on lähetetty?
silverspell: Tilauksesi etenee heti kun laite saadaan pakattua varastostamme. Pystyt seuraamaan laitteesi tilauksen etenemistä tilausvahvistuksesta löytyvällä tilausseurannalla.

Vastaa