Sarjojen ja elokuvien tekstitykset, sekä ääniraidat.

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Morjesta.

Yritin etsiskellä tietoa asiaan liittyen, mutten onnistunut löytämään.

Meidän taloudessa on Cmoren total ja sonera HDkanavapaketti kaapelin kautta.
Digiboksina palvelee HDthunderin 5221SR

Ollaan tässä pohdiskeltu että onko joillain elokuvilla/sarjoilla vain yksi ääniraita(ja tämäkin ruotsiksi).
Samoin ollaan ihmetelty miksei NatGeon kanavilla ole suomen tekstityksiä ollenkaan. HDthunderin valikko antaa vaihtoehdoksi vain Ruotsin kielen tekstitykset tai ei tekstityksiä ollenkaan.

4 kommenttia

Moi BreeZi,
Kaikkia ohjelmia ei välttämättä ole tekstitetty suomeksi, mutta Nat Geo-kanavalla tulee kyllä myös suomeksi tekstitettyjä ohjelmia eli joku hämminki on nyt kyseessä. Boxin valikosta pitäisi löytyä mahdollisuus valita myös suomenkielinen tekstitys. Löytyykö sinulta mahdollisesti laitteen käyttöohjetta, onko siellä mitään ohjeita tämänkaltaiseen ongelmaan?
Mia kirjoitti:
Moi BreeZi,
Kaikkia ohjelmia ei välttämättä ole tekstitetty suomeksi, mutta Nat Geo-kanavalla tulee kyllä myös suomeksi tekstitettyjä ohjelmia eli joku hämminki on nyt kyseessä. Boxin valikosta pitäisi löytyä mahdollisuus valita myös suomenkielinen tekstitys. Löytyykö sinulta mahdollisesti laitteen käyttöohjetta, onko siellä mitään ohjeita tämänkaltaiseen ongelmaan?Ei Nat Geolta kyllä taida löytyä suomeksi tekstitettyjä mihinkään katseluaikaan minunkaan kokemuksen mukaan. Ei niillä Soneran kanavapakettien sivuilla kyllä väitetäkkään löytyvän, Nat Geon kohdalla kielestä ei kerrota mitään. Monien kanavien kohdallahan kerrotaan suomenkielinen tai englanninkielinen mutta tässä kuten eräissä muissa tapauksessa jätetään pois kielimaininta. Esim Nat Geo Wildin kerrotaan olevan englanninkielinen.
Hyvä HD-kanava tässä kaapelin maxpaketissa kaikesta huolimatta mutta tekstityksen kielivaihtoehtoina ovat kyllä "Pois tai Ruotsi" hyväänkin kateseluaikaan, laitetta kyllä osaan käyttää kuten varmaan alkuperäinen kysyjäkin.
Tavallisella SD Nat Geo:lla on tekstityksiä suomeksi, mutta HD versiossa ei ole. Eli laitteesi ja sinä olette OK.
JuhaS65 kirjoitti:
Tavallisella SD Nat Geo:lla on tekstityksiä suomeksi, mutta HD versiossa ei ole. Eli laitteesi ja sinä olette OK.Aha, kiitos paljon JuhaS65 valaisevasta tiedosta, nythän voin edelleen katsoa HD:nä oppien samalla englantia sekä ruotsia tai sitten valita halutessani jatkossa SD:n.

Vastaa