SBS Discoveryn kaksi uutta kanavaa.

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Muutama viikko sitten SBS Discoveryn toimija sai kaksi uutta kanavaa. Aiemmat kanavat ovat TV5, Kutonen ja Discover kanavat. Kanava sai ilmaverkkoon reilun kahden vuoden toimiluvan. Kanvat ovat alustavan tiedon mukaan vapaita. Toinen on viihdekanava ja toinen interaktiivinen dokumenttikanava. Eli tuleeko tästä uusi Kutonen ja nykyinen Kutonen palaa toimiluvan mukaisesti VoiceTV -kanavaksi, niin aika näyttää sen. Tulevatko nämä uudet kanavat myös Soneran jakelukanaviin?

Niin samalla kannattaa huomioida että Fox siirtyy toiseen ilmaverkon kanavanippuun, jos ilmaverkon tarjontaa täällä turvaudutaan.

4 kommenttia

Tervehdys finlemon!

Onko jossakin lisätietoa näistä kanavamuutoksista, en nimittäin pikaisesti googlettamalla ainakaan löytänyt?
Meillähän ei ole antenniverkon palveluita lainkaan tarjolla, vaan ainoastaan kaapeliverkko ja viihdepaketti, jossa sama sisältö kuin kaapeliverkossa.
Laitetaan vaikka tähän ihan virallinen hallinnon päätös:
http://www.lvm.fi/tiedote/4420636/telev ... a-kaytolla

Aiemmin Sanoma sai Hero kanavalle toimiluvan ja sen aloitus on marraskuussa. Foxin siirtyminen ja SBS:n kahden uuden kanavan aloitukset ovat vielä vahvistamattomia.
Kiitos! Tällä päästään hyvin eteenpäin. Selvitänpä mitä tietoa meillä on näistä uudistuksista. 🙂
Morjensta jälleen!

Kieltämättä mielenkiintoisia aikoja eletään kanavarintamalla. Katsojan kannalta se tuskastuttavin vaihe on odotella sopimuksia ja tietoja siitä mitä tulee näkyviin, mitä kautta ja milloin. Meidän puolesta asioita voidaan taas kertoa vasta kun niistä on lopulliset päätökset eli sitä kuuluisaa mustaa valkoisella.

Niin harmilliselta kuin se kuulostaakin niin joudun pyytämään että odottelette sitä virallista tietoa, ilmoittelemme kyllä kun on kerrottavaa. Nämä uudistukset on kyllä meillä tiedossa. 🙂

Vastaa