Sodankylän taajaman katvealueet

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Hei,

Olen ollut soneran asiakas jo pitkään ja muuten palvelut ovat vastanneet odotuksiani, mutta miten ihmeessä Sodankylän taajamasta löytyy edelleen alueita, joissa voi olla vaikeuksia saada puhelimiin kenttiä sisällä. Näitä alueita ovat mm. Jahtimiehentien ja Karjalammentien seutu. Itse asun Metsähannuksentiellä ja täällä ei saa 3g:tä toimimaan kunnolla sisällä ja puhelin "ravaakin" edestakaisin edgen ja heikon 3g:n välillä. Tämä ilmeisesti aiheuttaa sitä ettei puhelin ole aina tavoitettavissa.

Kuljen paljon kairoilla ja maakunnassa, niin jopa monta kymmentä kilometriä lähimmästä asutuksesta voi löytyä paremmat 3g-kentät kuin Sodankylän taajamasta- havainto UKK-puiston alueelta.

Minusta asialle tulisi tehdä jo jotain. Uskon, että olette kuuluvuuksia näillä alueilla testanneetkin, mutta toivon teidän tekevän asialle jotain, valitteluja en kaipaa.

Markus

1 kommentti

Hei,

kiitos viestistäsi ja palautteestasi.

Tietojemme mukaan Sodankylän keskustan alueelle on tulossa parannusta 3G-verkkoon, mutta parannuksen aikataulusta ei tällä hetkellä ole tarkempaa tietoa. Toivottavasti tuleva parannus vahvistaa 3G-verkkoa myös mainitsemissasi osoitteissa.

Ystävällisin terveisin

Tapani V

Vastaa