Sonera käy kengurubensalla

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Terve

"Sonera Laajakaistalla kyyti on ihanan tasaista. Sano hei hei nykyiselle liittymällesi ja ota tilalle hyvä sekä edullinen kiinteä netti Soneralta. Sonera Laajakaista ei käy kengurubensalla!"

Saisiko tännekin semmoisen liittymän joka ei pätki joka 5:n minuutin välein? Netti tosiaan toimii sen pari minuuttia, ja on nurin sen 5 minuuttia. Ja sama jatkuu koko päivän. Kaupunkina Rovaniemi (yllätys) ja liittymänä adsl 24/1. Ihan hyvin on tähän mennessä toiminut, mutta nyt taas jälleen kerran kevään tulle on alkanut pätkimään. Mikä on Soneran selitys sille, että joka ikinen kevät yhteydet alkaa pätkimään niin perkeleesti Rovaniemellä? Nyt 3 vuotta putkeen on pätkinyt joka kevät ja syksy. Asuntokin on siinä välissä vaihtunut, joten ei ihan paikallinen vika kuitenkaan.

Saisiko tämän korjattua, vai jätänkö laskut maksamatta kunnes alkaa pelittää?

Edit: Tarkennuksena vielä että pätkiminen tapahtuu päiväs aikaan, yö aikaan yhteys ei pätkäse kertaakaan ja toimii muutenki nopeasti.

1 kommentti

Hei Tepme

Harmi että pätkimisongelma seuraa sinua. Tutkin liittymääsi hieman ja se näyttää pätkivän aika pahasti välillä. Tein liittymään pienen säädön, jonka pitäisi auttaa pätkimisen kanssa.

Oletko tutustunut meidän ohjeet ja vinkit osioon: ADSL-yhteyden pätkimisestä?

Toivotaan, että tekemäni säädöt auttavat. Jos kuitenkin pätkiminen jatkuu ja olet käynyt linkin vinkit läpi, asiasta pitää tehdä vikailmoitus. Voit jättää vikailmoituksen soittamalla Vikapalveluumme tai netin kautta. Vikailmoituksella pätkiminen saadaan varmasti loppumaan!

Vastaa