Sonera Perus

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 1 katselukerta

Hei,
Jos otan Sonera Perus matkapuh liittymän, niin onko se määräaikainen? Ja omilla sivuilla saa korottaa Perus liittymää Sopivaan? Haluisin vain tarkistaa ennen kuin tilaan mitään liittymää!
Kiitos!

3 kommenttia

Hei maya! Sonera Sopiva Perus -liittymä ei ole määräaikainen, eikä sitä määräaikaisena saakkaan. Halutessasi voit myöhemmin lisätä liittymällesi jonkin Sonera Sopivan -liittymäpaketin, eikä liittymä ole määräaikainen vielä tällöinkään. Liittymä on määräaikainen ainoastaan silloin kun liittymän yhteyteen otetaan puhelin joko 12 tai 24 kuukauden erissä.
Entä miten jos vaihtaa Minun Sonerasta Sonera Sopivaan ja myöhemmin Sonera Sopivasta Sonera Perusliittymään, maksaako vaihto Sonera Sopivasta Sonera Perusliittymään mitään?

Tarkoituksena olisi siis sellainen, jossa puhelinta käytetään vain tiettynä aikana paljon ja sen jälkeen puhelin saisi olla vain perus kk-maksulla (sen 1.99€/kk).
Sonera Perusliittymän kytkentämaksuksi kerrotaan 3,90€, joten jos vaihtaa Sopivasta Perusliittymään, peritäänkö tämä maksu?
kata78: Mikäli muutat minnuuttihinnoitellun Minun Sonera -liittymän Sonera Perus liittymään on siinä kytkentämaksu 3,90€, myös Omilla Sivuilla.

Tarkemman Sonera Perus -liittymän hinnaston voit tarkistaa tämän linkin kautta:

http://www.sonera.fi/asiakastuki/hinnas ... elist=3111

Mikäli muutat minuuttihinnoitellun Minun Sonera -liittymän Sonera Sopivaan on siinä kytkentä itsepalveluna maksuton.

Sonera Sopivan tarkemman hinnaston löydät täältä:

http://www.sonera.fi/asiakastuki/hinnas ... elist=3095

Kun taas joskus haluat muuttaa Sonera Sopiva pakettiliittymän takaisin Sonera Perus -liittymän peritään siitä kytkentämaksu 3,90€, myös itsepalveluna.

Vastaa