Sonera Viihde (ent Koti TV) boksin HDMI ei toimi

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Vielä reilu tunti sitten kaikki pelasi niin kuin pitääkin, kun katselin jääkiekkoa. Myöhemmin kun palasin takaisin Sonera Viihteen HDMI paikalle katsomaan muita kanavia, niin vastaan tulikin pelkkää lumisadetta. Tämän jälkeen lähdin selvittämän vikaa ja ainakaan kaapelissa saatikka HDMI paikassa ei ole vikaa. Meinasin lähteä kokeilemaan boksin resetointia, mutta ei paljoa auta, kun ei saa kuvaa näkyviin. Onneksi vielä löyty scart piuha, jolla pääsin kokeilemaan toimiiko sillä ja toimihan se. Sen jälkeen pääsinkin tekemään resetoinnin, mutta lopputuloksen se ei vaikuttanut, vaan edelleen tulee lumisadetta HDMI:n kautta. Tai no, välillä tulee ruutuun vain, että ei singaalia.

Oisko tässä vielä jotain, mitä voisi yrittää, vai joudunko katsomaan MM-kisa finaalit huonolla laadulla, mitä scartin läpi tulee, vai saisiko tämän jotenkin pikaisesti korjattua tai mahdollisesti vaihdettua Sonera liikkeessä, jos ei mikään muu auta?

EDIT Peruutetaan tuo edellinen, sillä nähtävästi oma telkkari tuntuu jotain sekoilevan, PC:ltä katsellessani videoita telkkarin kautta yhtäkkiä kuva hävisi, josta sitten päätinkin kokeilla Sonera Viihteen HDMI paikkaa taas ja se rupesi toimimaan.

1 kommentti

Hei InsaneFinn,

Hieno juttu että ongelma loppujen lopuksi ratkesi. Mukavia hetkiä MM-lätkän parissa!

Vastaa