Sonera Viihde kirjautuminen Ipadilla

  • 11 December 2014
  • 9 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Eli millä tunnuksilla pääsee Sonera Viihde Ipad sovellukseen ja millä tunnuksilla http://www.soneraviihde.fi sivuille. Ipad herjaa vaan, että Virheellinen tunnus tai salasana. Virhekoodi: S101. Samoilla tunnuksilla sain kyllä varsinaisen Motorolan laitteeni pelaamaan.

9 kommenttia

Sama vika täälläkin
Eipä pääse täälläkään.
Hei kaikki!

Kyseessä on uuden lähiaikoina julkaistavan TV-palvelun testisivusto. Ilmoitamme palvelun julkaisemisesta myöhemmin. Testikäyttäjäksi pääsee ainoastaan erillisellä kutsulla, jonka saajat valitaan satunnaisesti Soneran asiakkaista.
Millost tämä tulee? Samaa vikaa ilmoittelee edelleen. Pitäs saada tuo tallennus mahdollisuus toimimaan ipadissa. Webbisivujen kautta äärettömän hankalaa, ei luusi tuo nettisivujen teko noin vaikeaa olevan.
Hei ENQVOL-3,

Viihdepalvelun etätallennusten ohjelmointi onnistuu omien sivujen kautta. Matkapuhelimille on oma mobiilisivusto m.sonera.fi mikä avautuu hieman erilaisena kuin tuo www-versio. Kannattaa siis kokeilla iPadilla myös tuota ohjelmointia m.sonera.fi sivuston kautta.

Jos käytössä on jokin vanhempi puhelin tai nettiselain, voi sivun avauksessa olla ongelmaa ja sitä kannattaa silloin testata myös toisella selaimella/laitteella.

Itse Viihde applikaatio ja http://www.soneraviihde.fi ei toimi ilman erillisiä tunnuksia. Tunnukset ovat saaneet vain erikseen tähän pilottiin kutsutut testikäyttäjät.
Antti- kirjoitti:
Hei ENQVOL-3,
Itse Viihde applikaatio ja http://www.soneraviihde.fi ei toimi ilman erillisiä tunnuksia. Tunnukset ovat saaneet vain erikseen tähän pilottiin kutsutut testikäyttäjät.

Voiko tälläiset testikäyttäjä tunnukset saada?
Moi ENQVOL-3! Testiporukkaan ei enää oteta uusia käyttäjiä, mutta toivon mukaan saadaan palvelu lanseerattua lähiaikoina.
Tuo m.sonera.fi juttu ei toimi. Kun menen mobili sivulle kirjaudun ja mene tallennukseen olenkin jo takas normi sivulla jossa se tallennus toimii tosi huonosti.
Hei ENQVOL-3,

Oletko kokeillut toimintaa eri selaimella? Itselläni oli sama ongelma Samsung TAB3 oman alkuperäisen selaimen kanssa. Mozzillalla toimi OK!

Vastaa