Sonera viihteen digiboksi ei lataa :(

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei, tänään tuli postiin digiboksi ja modeemi, asensin ne ja modeemi ja nettiyhteys toimii, mutta digiboksi ei ala lataamaan.. palaa yksi valo vihreänä. missäköhän mättää.. vielä niin hölmö kysymys että kuuluuko modeemin ethernet ja internet valojen vilkkua kokoajan? käytössä ollut mokkula niin en tiedä tästä modeemista.. 🙂 kiitos- Suvi :laajakaista no. 346-536281

3 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +16
Modeemin valot vilkkuu kun dataa siirtyy modeemista internettiin ja toisinpäin. Jos siis internettiä / Sonera Viihteen digiboksia käytä, niin valot saattavat vilkahtaa satunnnaisesti.

Digiboksiin siis syttyy vihreä valo kun on päällä. Punainen valmiustilassa. Varmista että olet kytkenyt televisioosi oikein, oikealla kaapelilla. (ja ovat ehjät).
Siis, se alkulataus, kun laitan ensimmäisen kerran päällle digiboksin. pitäisi viisi vihreää valoa tulla kun valmis mutta tuossa palaa vain yksi. Eilisestä asti palanut yksi vihreä valo, piuhat on kyllä oikein ja luulisi olevan ehjät kun justiin lähetitte ne meille. mitä teen, hermo menee.. suvi
Hei Supi,

Muuttuuko 2. pallo keltaiseksi tai punaiseksi ja tuleeko jotain virheilmoituksia näkyviin? Voisit käydä lisäämässä asiakasnumerosi tietoihisi niin tarkistetaan, että liittymä on kunnossa.
(Omat asetukset > Profiili > Asiakasnumero)

Vastaa