Soneran viihteen Ohjelmaoppaan ohjelmanimien nimiongelmat

  • 11 December 2014
  • 9 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Onko mahdollista tulevissa ohjelmistopäivityksissä saada korjausta ohjelmaoppaan ohjelmien nimiin, kun tällä hetkellä useiden ohjelmien nimet eivät näy oikein vaan niissä on epämääräisiä kirjainyhdistelmiä, yleensä kun nimi sisältää erikoismerkkejä kuten "&" joka näkyy muodossa "&" sekä joitain muitakin. Ei ole erityisestä käyttöä haittaava ongelma, mutta lienee kuitenkin korjattavissa?

9 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +16
Tämä vika johtuu siksi että ohjelmisto ei ole tehty UTF8... Enkoodaukselle.

Todella naurettavaa minusta mutta tätä ongelmaa on ollut pitkään. Voisit laittaa kuvan tänne liitteenä.
Tässä pari satunnaisesti valittua kuvankaappausta, olisikohan tälle mahdollista tehdä jotain, kun korjaus olisi todennäköisesti toteutettavissa melko yksinkertaisesti kuitenkin?

Liitteenä kuvat, joissa &-merkki siis näkyy muodossa "&" ja lainausmerkin alku muodossa """ ja loppuosa samoin """

[attachment=0:84rkscft]lainausmerkkikuva.jpg[/attachment:84rkscft][attachment=1:84rkscft]et-merkkikuva.jpg[/attachment:84rkscft]
Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +16
Näyttäisi siltä ettei vielä oikein tajuneet ottaa pohjolasta koodaajaa.... Joku jostakin kaukaa... Joka ei tajua UTF merkistö koodauksesta
Toivottavasti saataneen asian korjaus kuitenkin etenemään. Mistä muuten löytyy tieto ohjelmistopäivityksissä tehdyistä parannuksista, kun sitä ei ole enään pitkään aika ollut "Tietoa palvelusta" -valikossa. Tosin viime aikoina ei montaa ohjelmistopäivtystä ole jaettukaan.
Hei msuutala!

Ilmoittelen asiasta eteenpäin, onko ongelma milloin alkanut?
Kokeile vielä poistaa digiboksin ohjelmisto, ohjeet täällä.
Onhan tuo ollut jo piidemmän aikaa. Ilmeisestikin on kyse juurikin tuosta ohjelmaoppaan enkoodauksesta mistä mainittiin ja koskettanee muitakin Sonera Viihteen käyttäjiä ei pelkästään minua.
On ollut samaa ongelmaa niin kauan kuin muistan
& ja " ongelman poistamiseksi ei olla kyllä laitettu tikkuaristiin vaikka helppo korjata. Niin kauan kun vehkeet olen saanut tämä vika on ollut. Ja ihan hyvin itsekin sen tietävät mitään eivät sille viitisi tehdä se on jo tullut selväksi puolentoista vuoden aikana.
Terve kaikille!

Tämä nimiongelma on kyllä tiedossa ja korjaus siihen on tulossa. Tarkkaa aikataulua en vielä osaa sanoa, mutta voidaan infota tänne heti ku tiedetään tarkemmin.

Vastaa